Film „Noći u Rodanteu“

Provedite noć uz Ričarda Gira i Dajan Lejn u romantičnoj drami, dirljiv podsjetnik na to da je ljubav moguća u svim životnim dobima
653 pregleda 0 komentar(a)
Film Noći u Rodanteu, Foto: TV Vijesti screenshot
Film Noći u Rodanteu, Foto: TV Vijesti screenshot
Ažurirano: 22.02.2019. 14:48h

Film “Noći u Rodanteu” rađen je po istoimenom romanu Nikolasa Sparksa, autora br.1 Njujork tajmsovih listi bestselera. Pred nama je nježna priča o nadi i radosti, o žrtvovanju i oproštaju – dirljiv podsjetnik na to da je ljubav moguća u svim životnim dobima, uvijek, i da nam se uglavnom desi onda kada je najmanje očekujemo.

Adrijen Vilis (Dajan Lejn) je žena čiji je život u haosu i koja se povlači na jedan vikend u mali priobalni grad Rodante, u Severnoj Karolini, da bi brinula o gostionici svoje prijateljice tokom vikenda.

Nada se da će tu pronaći mir koji joj je očajnički potreban kako bi razmislila o stvarima koje je muče – problematičan muž koji traži da se vrati i ćerka tinejdžerka koja prezire svaku njenu odluku.

Sezona je završena i gostionica bi bila zatvorena da nije bilo neočekivanog dolaska njenog jedinog gosta, Pola (Ričard Gir), ljekara iz grada. Pošto je davno žrtvovao porodicu zbog karijere, Pol je došao u Rodante da bi ispunio tešku obavezu, da se suoči sa svojom krizom savjesti.

Oni su dvoje stranaca pod istim krovom. Ali, bliži se velika oluja i oni se okreću jedno drugome radi utjehe i pokreću romansu koja će veoma uticati na njihove živote.

Režija: Džordž C. Vulf

Uloge: Ričard Gir, Dajan Lejn, Skot Glen, Džejms Franko

Film “Noći u Rodanteu” u nedjelju od 22.30h na program Televizije Vijesti

Bonus video: