Pripreme „D mola“ za Evroviziju na poseban način

„Nama je bilo zabavno i uživali smo u snimanju emisije. Mogli bi opet ako nas pozovu“, kazali su kroz osmijeh članovi grupe D moll
3322 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 26.02.2019. 13:48h

Crna Gora je nedavno dobila svog predstavnika za Evroviziju, šestočlanu grupu D mol. Pripreme za nastup su već počele. A u sklopu njih momci i djevojke iz D mola imali su i jedan dan specifičnih priprema – učešće u emisiji Dnevnica.

„Umjesto uvježbavanja pjesme, koreografije i scenskog nastupa radili su u pekari, na gradilištu i prodavnici bijele tehnike. Ono što su zaradili poklonili su u humanitarne svrhe. Imajući u vidu da su tek zakoračili na veliku muzičku scenu, ovakve pripreme samo mogu da ojačaju njihove ljudske kapacitete, a samim tim ih i pripreme za buduće velike muzičke uspjehe“, kazali su iz agencije Fabrika ideja koja producira emisiju.

Naši predstavnici na Eurosongu iako relativno mladi zavrnuli su rukave i radili poslove sa kojima se većina od njih prvi put srijeće. I sudeći po njihovom raspoloženju nakon snimanja, dobro su se snašli.

„Nijesmo se umorili iako je trajalo čitav dan. Ovo su nam bile slatke muke. Sve se isplatilo“, kazali su članovi grupe nakon što su uručili pomoć porodici za koju su radili toga dana.

A sva prikupljena sredstva i ovoga puta su prikupljana za nekoga kome je pomoć neophodna. U ovom slučaju ona je usmjerena jednoj samohranoj majci iz Podgorice i njenoj djeci.

„Nama je bilo zabavno i uživali smo u snimanju emisije. Mogli bi opet ako nas pozovu“, kazali su kroz osmijeh članovi grupe D moll.

Pokrovitelji projekta Dnevnica su Idea prodavnice, a epizoda sa predstavnicima Crne Gore na Evroviziji je na programu TV Vijesti u srijedu od 20 časova.

Bonus video: