Zašto starije žene privlače mlađe muškarce?

U novom izdanju magazina „Biljana za vas“ pogledajte kako je proteklo veče dodjele Oskara, saznajte sve o tehnološkim inovacijama u oblasti fitnesa i koje destinacije bi trebalo posjetiti tokom predstojećih praznika.
1987 pregleda 0 komentar(a)
Biljana za vas, Foto: TV Vijesti screenshot
Biljana za vas, Foto: TV Vijesti screenshot
Ažurirano: 01.03.2019. 11:51h

Ove subote magazin „Biljana za vas“ vodi vas do Los Anđelesa, gdje je prethodne nedjelje održano tradicionalno Gala veče dodjele prestižne nagrade Oskara.

Branislav Brajan Rašić, fotograf koji je ostvario svoje snove i dotakao zvijezde, priča nam o svojoj ljubavi, karijeri i fotografiji. Zvanični je fotograf Rolingstonsa, a takođe je radio sa brojim svjetski poznatim zvijezdama.

I ove subote ćemo se osvrnuti na teme fitnesa, zdravlja i održavanja izgleda. Svi imamo neke kritične zone na tijelu na kojima bi trebalo malo više poraditi kako bi se zategle, i svi se trudimo da dođemo do željenog cilja kako bi bili zadovoljni i ovim aspektom života. Zato vam predstavljamo prvi i jedini aparat za zatezanje u Beogradu, koji može zamijeniti čak 20 000 čučnjeva. O njemu će nešto više govoriti dr med.spec. Marija Jovanović.

Finski dizajn inspirisan je prirodom i jednostavnim stilom života. Minimalistički dizajn Finci koriste i kod izgradnje saune koja je njihova viševjekovna tradicija. Oni u sauni odlaze makar jednom nedjeljno, a ponosni su na podatak da u zemlji imaju oko 2 miliona sauna.

Istraživali smo zašto starije žene privlače mlađe muškarce, kao i zašto imamo sve više ovakvih veza koje se ponekad završavaju i brakom. Vatrene, zrelije i samostalnije žene, sa više seksualnog iskustva i samopouzdanja, na meti su brojnim mlađim muškaraca.

Ukoliko planirate da odete negdje za 8. mart ili Prvi maj, mi vam preporučujemo nekoliko bum destinacija u regionu. A ako planirate da putujete negdje dalje, preporučujemo vam najatraktivniju i najpopularniju destinaciju ove godine. Napravite pravi izbor uz emisiju „Biljana za vas“.

Upoznaćete i dizajnerku koja pravi savršene kožne jakne, a šta sve možete pronaći ove sezone i na koji sve način možete kombinovati, saznajte u emisiji „Biljana za vas“ u subotu u 19.10h.

Bonus video: