Može li daljina biti prepreka iskrenoj i pravoj ljubavi?

Djevojka zaposlena u indijskom kol-centru putuje u San Francisko da se sretne sa momkom u koga se zaljubila putem telefona
760 pregleda 0 komentar(a)
Film Ljubav preko žice, Foto: TV Vijesti screenshot
Film Ljubav preko žice, Foto: TV Vijesti screenshot

FIlm “Ljubav preko žice” je romantična komedija koja prati priču amerikanca Grendžera Vudrufa i indijke Prije Seti. Grendžer, koji radi u marketinškoj agenciji u Americi, dobija poziv iz kol-centra od nepoznate i ljubazne Dženifer iz San Franciska koja ga obavještava da mu je kreditna kartica zloupotrijebljena. Ali on ne zna da je Dženifer zapravo samo lažni poslovni identitet djevojke Prije iz Indije koja radi noćne smjene u kol-centru za američko tržište. Zbog njegovog problema, Grendžer sve češće i duže razgovara sa lažnom Dženifer i postaju jako bliski, pa je poziva da se sretnu jer će poslovno posjetiti San Francisko. Već zaljubljena, Prija tajno i bez pozdrava odlazi na sastanak na drugi kraj svijeta, iako su njeni primitivni roditelji već pripremili njenu udaju za imućnog ali djetinjastog Vikrama.

Da li će hiljade kilometara i kulturološka razlika biti prepreka iskrenoj i pravoj ljubavi? Ne propustite film “Ljubav preko žice” u subotu u 20.00h na televiziji Vijesti.

Glavne uloge: Džesi Metkalf, Sara Foster, Anupam Ker.

Režija:Džejms Dodson.

Bonus video: