Andrea Demirović u humanoj misiji

“Bila sam vrijedna zbog jedne mile bake, Milijane. Raduje me što sam bila u prilici da na neki način pomognem da joj se makar malo olakša njeno treće doba”
3111 pregleda 2 komentar(a)
Dnevnica, Foto: TV Vijesti
Dnevnica, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 06.03.2019. 12:57h

Crnogorska pjevačica Andrea Demirović, koja se nedavno na Monteviziji predstavila sa pjesmom “Ja sam ti san”, a 2009. godine je imala priliku da Crnu Goru predstavlja na popularnom muzičkom takmičenju Eurosong, okušala se u potpuno drugačijim poslovima u odnosu na njenu profesiju.

Razlog je bio snimanje nove epizode Dnevnice, koja se emituje večeras od 20h na Televiziji Vijesti, a u okviru koje je Demirović prikupljala novac za humanitarnu svrhu. “Bila sam vrijedna zbog jedne mile bake, Milijane. Raduje me što sam bila u prilici da na neki način pomognem da joj se makar malo olakša njeno treće doba”, otkriva u razgovoru za Play Demirović, koja je nagovijestila i koje je zadatke imala u okviru Dnevnice. “Našla sam se u ulozi prodavačice, a bila sam i na farmi, kao i među šerpama i loncima... Produkcija se svojski potrudila da od mene pokuša da napravi domaćicu za poželjeti, a koliko im je to pošlo za rukom - pogledajte u srijedu od 20 sati na Televiziji Vijesti”, odgovara muzičarka.

“Otkriću vam da sam se mnogo smijala dok sam obavljala zadatke”, zagonetno dodaje pjevačica. Na pitanje koji posao joj je pao najteže, a šta bi mogla da radi da nije muzičarka, Demirović odgovara: “Hajde da ne otkrivam baš konkretno zadatke koje sam obavljala, ali reći ću da mi je najlakše palo dok sam bila okružena parfemima i rafovima poznatih make up brendova. Složićete se - raj za svaku ženu. Ono u što sam se uvjerila, po ko zna koji put u životu, na snimanju Dnevnice, je da se kao tačna pokazala čuvena krilatica ‘nikad ne reci nikad’. Pretpostavljam da će to moje ‘nikad to ne bih uradila’ biti najzanimljiviji dio emisije”. Kada su u pitanju lični utisci sa snimanja, Demirović kaže da se dobro provela iako u startu nije bila siguran da je prava osoba za takvu vrstu emisije.

“Kada sam dobila poziv od produkcije Dnevnice da učestvujem u projektu, dvoumila sam se da li da prihvatim učešće, jer mislim da nisam prava osoba za tu vrstu emisije - treba da budeš vješt u obavljanju zadataka, a pri tom da budeš i zanimljiv i duhovit gledaocima”, pojasnila je ona.

“Međutim, uz pomoć fenomenalne ekipe koja realizuje projekat osjećala sam se opušteno, a sav umor se zaboravi na kraju dana kada uspijete da izmamite osmijeh na lice ljudima zbog kojih smo se i okupili...”, prisjeća se ona. Kao i mnogim učesnicima prije nje, i Demirović je najemotivniji bio kraj snimanja, kada se uručuje sakupljeni novac. “Bilo je emotivno, bilo je suza, ali i širokih osmijeha i zagrljaja. Definitivno iskustvo koje nikada neću zaboraviti”, tvrdi ona, a zatim otkriva i koliko je pratila emisiju Dnevnica, te koja javna ličnost, odnosno epizoda, je na nju ostavila najjači utisak. “Ne mogu reći da sam pogledala baš sve epizode, ali svakako mislim da je nemoguće izabrati samo jednu kao najupečatljiviju, jer su sve od reda plemenite i posebne na svoj način. Mogu da kažem sljedeće - ogromna ljubav za divnu Biljanu Savićević! Još jednom joj hvala na prilici koja mi je pružena”, istakla je ona.

Emisiju "Dnevnica" sa Andreom Demirović gedajte večeras od 20.00h na TV Vijesti.

Bonus video: