Životi troje ljudi isprepletani na misteriozan način

Glumac i televizijski voditelj, tvorac igrica prepirući se sa bivšom djevojkom upada u opasnu zamku i povlači u nevolje još osam ljudi.
1061 pregleda 0 komentar(a)
Film Devetke, Foto: TV Vijesti screenshot
Film Devetke, Foto: TV Vijesti screenshot

Film „Devetke“ sačinjen je iz tri periferne priče, a u svakoj od njih srijećemo iste likove ali u drugačijim karakterima polu-fiktivnog univerzuma. Prva priča prati Gerija, nestašnog ali uspješnog glumca koji nakon raskida sa djevojkom revoltirano spaljuje njene stvari. Zatim počinje da pije, vozi, i uzima kokain, nakon čega doživljava saobraćajnu nesreću. Geri se budi i trijezni u zatvoru, gdje mu se određuje kućni pritvor.

Margaret, koja je novinarka, dobija zadatak da pazi na ugled poznatog Gerija dok je u kućnom pritvoru i smješta ga u praznu kuću pisca koji je na poslovnom putovanju. Geri, sam i usamljen u kući, upoznaje udatu Saru iz komšiluka sa kojom se počinje intezivno družiti. Ipak, ovo druženje i nije baš toliko slučajno i bezazleno, a stvari koje se dešavaju su prava misterija.

Druga i treća priča otkriće nam da je povezanost između ova tri polu-fiktivna univerzuma mnogo veća neko što izgleda, a konekcije koje se događaju su na metafizičkom nivou i centrirane su na devetke.

Glavne uloge: Rajan Rejnolds, Houp Dejvis i Melisa Mekarti.

Film „Devetke“ na TV Vijesti u petak od 22:30h.

Bonus video: