Nenad Zimonjić ekskluzivno o svojoj teniskoj karijeri

Poznate ličnosti, bizarni trendovi, tradicija i zdravlje teme su koje vas očekuju u emisiji “Biljana za vas”.
1163 pregleda 0 komentar(a)
Magazin Biljana za vas, Foto: TV Vijesti
Magazin Biljana za vas, Foto: TV Vijesti

Na početku emisije “Biljana za vas” Nenad Zimonjić ekskluzivno govori o svojoj teniskoj karijeri i teškoj operaciji oba kuka. Njegova profesionalna karijera je duga više od dvije decenije, a ljubav prema tenisu traje već skoro cijeli život. Nenad Zimonjić dostigao je sam vrhu profesionalnog tenisa, a uzor je ne samo sportistima nego i onima koji su prošli kroz slične zdravstvene probleme. Cijeli tok njegove rehabilitacije oporavka, nakon ugradnje oba vještačka kuka, pratio je američki producent Bili Piterson snimajući dokumentarac o slavnom teniseru.

Jedan od vrlo bizarnih trendova u Americi je tretman uništavanja epitela vagine ili struganje vagine, koji je probala Spajsica Mel B kako bi na taj način potpuno eliminisala sa sebe tragove bivšeg partnera. Ipak, ova metoga uništavanja epitela, kao i ostale, uništavaju sluzokožu vagine i mogu ostaviti posljedice. Više o ovoj temi u subotu od 19.10h.

Posljednih vjekova i decenija smo svjedoci da na sam dan sahrane, iz najbolje namjere, rodbina pokojnika zajedno sa kovčegom spusti i neke njegove drage stvari. Šta o ovome kaže crkva, šta treba da odbacimo u ovim ritualima i na šta treba da obratimo pažnju gledajte u emisiji „Biljana za vas“.

Ukoliko vodite računa o zdravlju i vašem izgledu, a ipak želite da se zasladite, predstavljamo vam proteinski sladoled koji je stigao na naše tržište. Takav sladoled popularan je kod sportista i ljudi koji paze na svoje zdravlje, a sadrži 24% biljnog proteina na 100g sladoleda.

Viktor Perez, reditelj i direktor za specijalne efekte, bio je gost Beograda i gost emisije „Biljana za vas“. Saznajte kako je dječak iz malog grada na jugu Španije došao do velikih projekata kada su u pitanju specijalni efekti visokobudžetnih filmova kao što su Hari Poter, Ratovi zvijezda i Pirata sa Kariba.

Pogledajte ekskluzivan intervju sa baletanom Sergejem Polunjinom, koji je jedan od najinteresantnijih ličnosti u svijetu umjetnosti. Prvi je baletan koji se zalagao da se balet izmjesti iz elitnih krugova. Sergej je pokriven tetovažama i ne postoji ni jedna svjetska dvorana u kojoj nije nastupao. On je nedavno, svojim plesom, svečano otvorio narodni muzej u Beogradu i svojom umjetničkom veličinom dočarao ovaj bitan događaj. Više o ovom kontraverznom umjetniku u emisiji „Biljana za vas“.

Za kraj emisije govori Roman Goršek, član kultne Beogradske grupe „Plejboj“. Ovaj bend poznat je po fenomenalnim nastupima, a nedavno su i objavili novi spot za pjesmu „Nije lako“ u njihovom prepoznatljivom rokenrol stilu.

Da bi ste bili u trendu sa najnovijim dešavanjima ne propustite novo izdanje emisije „Biljana za vas“ u subotu od 19.10h.

Bonus video: