Romantična komedija: Šta kad se želja ostvari?

Iako dečko nikako neće da je zaprosi, Gven ne želi da prekine vezu s njim jer ima životni plan po kojem do 30. rođendana treba da bude vjerena.
998 pregleda 0 komentar(a)
Rođendanska želja, Foto: TV Vijesti screenshot
Rođendanska želja, Foto: TV Vijesti screenshot
Ažurirano: 29.03.2019. 13:54h

Film “Rođendanska želja” je američka romantična komedija u kojoj jedna djevojka ne želi da prekine trogodišnju vezu. Gven Turner radi kao rediteljika reklamnih spotova. Ima dečka Aleksa, očekuje da će je ubrzo zaprositi. Ali, Aleksu to nije ni na kraj pameti. Obuzet je sobom, svojim egom i svojim poslom. Veoma razočarana, Gven se i dalje nada i ne želi da prekine vezu jer je napravila životni plan, po kojem do 30. rođendana treba da bude vjerena.

Na njen rođendan, tokom večere sa Aleksom, nada se da će u čaši sa šampanjcem ili u hrani naći vjenčani prsten. Kad prstena nema ni u desertu, shvati da Aleks još uvijek nema namjeru da je zaprosi.

Dok tužna odlazi kući, srijeće kolegu Dejva, koji joj poklanja tortu i predlaže da, dok duva svjećicu, poželi ono što bi najviše voljela. Poželjela je da sazna kako će joj život izgledati za deset godina. Sledećeg jutra, stižu priviđenja u kojima nigdje nema Aleksa...

Film “Rođendanska želja” gledajte u subotu od 20.00h na TV Vijesti.

Bonus video: