Intervju sa zvijezdom filma „Balkanska međa“

Zanimljive tehnološke inovacije, umjetnost, muzika i, naravno, poznate ličnosti - očekuju vas u emisiji “Biljana za vas”. Saznajte: ima li života poslije pedesete, kako se prave gitare koje vrijede milone, kuda ide bitkoin...
1269 pregleda 0 komentar(a)
Magazin Biljana za vas, Foto: TV Vijesti
Magazin Biljana za vas, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 29.03.2019. 15:20h

Prvi gost ovonedjeljnog izdanja emisije je mlada, lijepa i talentovana glumica Milena Radulovića koju ste proteklih nekoliko nedelja mogli vidjeti u jednoj od glavnih uloga u filmu „Balkanska međa“.

Kako godine prolaze tako i gravitacija čini svoje pa se naši mišići i koža mijenjaju. Koliko god vježbale, kod dama se posle tridesete godine, nažalost, javlja višak kože. Najlakši način da se ovaj problem riješi jeste plastična hirurgija, a kroz šta sve morate proći i šta sve treba pretrpjeti do glatkih butina, pogledajte u emisiji.

Za sve koji planiraju da posjete prijestonicu Srbije predstavljamo nekoliko udobnih i popularnih kafića, koji su prava razglednica Beograda.

Ukoliko ste ljubitelj digitalne valute „Bitkoin“ onda dobro znate da je tokom 2017. godine došlo do njenog pada. Ipak, 2019. godine „Bitkoin“ je počeo ponovo da raste. Više o tome šta će se dešavati sa ovom valutom i zašto je došlo do pada - u emisiji „Biljana za vas“.

Ako ste voljeli devedesete i bili inspirisani disko žurkama kao i takvom modom, imamo pravu kolekciju za vas. U emisiji „Biljana za vas“ predstavljamo kolekciju kojoj je inspiracija burni život modela devedesetih.

Njegov naziv je „LELO Ora“, a ovaj uređaj je osvojio prvu nagradu u Americi i to za najbolji oralni simulator. Da li je ovaj uređaj prihvaćen u Evropi, da li postoji na našem tržištu i kakve su njegove karakteristike saznaćete u emisiji.

Nik Vest mnogo je više od samo još jednog lijepog lica. Američka fank basistkinja i pjevačica, poznata i po saradnji sa Princom, nedavno je posjetila Beograd i bila gošća emisije „Biljana za vas“.

Do prije nekoliko godina su nas učili da život prestaje poslije pedesete godine, da nas tada više niko neće, da ne izgledamo dobro i da smo na svaki način nepoželjni i neaktivni. "Biljana za vas" predstavlja savršenu damu koja ima 71. godinu, a prije nekoliko mjeseci postala je joga instruktor.

Ljubitelji gitara znaju koliko je skupo i teško imatu u svojoj kolekciji ručno izrađenu gitaru. U emisiji „Biljana za vas“ vam otkrivamo sve tajne ručno rađene gitare čija vrijednost može da dostigne i nekoliko miliona dolara.

Predstavljamo vam aukcijsku kuću „Mald’Art“ koja postoji već čitavih osamnaest godina i koja održava svoju 54. aukciju. U emisiji „Biljana za vas“ vidjećete unikatne predmete, slike i figurice.

Emisiju „Biljana za vas“ pratite u subotu od 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: