Bez granica: Hoće li jedan dio glasača DPS-a na proteste u Podgorici?

Malo o penzionerima KAP-a, malo o pomirenju na Balkanu... a ne propustite ni da vidite hoće li jedan dio glasača DPS-a uskoro biti na protestima u Podgorici? U svakom slučaju, kao i svakog ponedjeljka, samo na TV Vijesti od 20 časova
4172 pregleda 0 komentar(a)
iz emisije (screenshot TV Vijesti)
iz emisije (screenshot TV Vijesti)
Ažurirano: 01.04.2019. 16:04h

Večeras u magazinu Bez granica govorimo o problemu stočara u Crnoj Gori. Kako naći čobanina, pitanje je sad? Tu je i tema o nevolji mještana bjelopoljskog sela Potkrajci gdje će biti smješteno kolektorsko postrojenje za tretman otpadnih voda. Jedna od kapitalnih opštinskih investicija, smatraju Potkrajčani, bitno će umanjiti vrijednost njihovih imanja i prihode od poljoprivrede kojom se uglavnom bave. Opštinari to negiraju.

Gledajmo i analizu o polažaju Albanaca u Crnoj Gori. Zašto se i pored bitno povećanog udjela u ravnopravnom dobijanju poslova u državnoj upravi taj narod brojčano skoro prepolovio u poslednjih par decenija? Tu je podjećanje na omladinske radne akcije i na nekadašnji Dan brigadira. Skoro zaboravljeni vid društveno odgovorne akcije. Ima li smisla i razgovarati da se nešto slično opet pojavi u društvu?

Malo o penzionerima KAP-a, malo o pomirenju na Balkanu... a ne propustite ni da vidite hoće li jedan dio glasača DPS-a uskoro biti na protestima u Podgorici? U svakom slučaju, kao i svakog ponedjeljka, samo na TV Vijesti od 20 časova - gledajmo se!

Bonus video: