Bogati mozaik: Od masaže kafom do "Balkanskog špijuna"

Kako Ilija Čvorović iz "Balkanskog špijuna" izgleda na pozorišnim daskama,ko su zaboravljeni junaci srpske prošlosti, kakve vjenčanice kreira talentovana dizajnerka iz Novog Sada Bojana Ugrešić i još mnogo toga o zdravlju, ishrani, modi, arhitekturi i poznatim ličnostima - saznajte u emisiji “Biljana za vas”
648 pregleda 0 komentar(a)
Magazin Biljana za vas, Foto: TV Vijesti
Magazin Biljana za vas, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 05.04.2019. 16:01h

Naš prvi gost je Radivoje Bukvić, internacionalni glumac. Prije više od sedam godina je za samo nekoliko mjeseci savladao francuski jezik i jedan je od najtraženijih glumaca na tom govornom području. Za emisiju „Biljana za vas“ Radivoje govori o Francuskoj, internacionalnom uspjehu, glumi i svemu onome što mu se dešavalo u bogatoj karijeri.

Predstavljamo vam mašažu kafom za koju kažu da je vrlo korisna i da djeluje kao detoksikant. Ovakva masaža može biti i izvrstan piling za kožu. Kako fukncioniše i da li je ova masaža jednostavno izvodljiva, saznajte u emisji „Biljana za vas“.

Ko su bili srpski junaci i šta je o onima koji čine srpsku prošlost zaboravljeno? Gdje su u tome bili obični ljudi i da li je među njima bilo velikih junaka? Koji su to užvišeni primjeri junaštva, gostoljublja, velikodušnosti i milosrđa u vrijeme Prvog i Drugog srpskog ustanka? Saznajte u emisiji.

Svaka mlada na dan svog vjenčanja želi da bude što ljepša. Zato vam predstavljamo kolekciju „Touch of heaven“ mlade i talentovane dizajnerke iz Novog Sada Bojane Ugrešić. Ona je kao stilista dobila priliku da sarađuje sa brojnim zvijezdama poput Zdravka Čolića, Sergeja Ćetkovića i drugih.

Statistički podaci govore da djeca i mladi uzrasta od 12 do 20 godina gotovo uopšte ne prate televizijske sadržaje, već su okrenuti Instagramu i Jutubu. Problem je u tome što se ovakvi sadržaji ne kontrolišu i često u njima ima primjera lošeg ponašanja. Gdje roditelji treba da postave granicu, saznajte u emisiji „Biljana za vas“.

Morska so je veoma korisna. Koje su prednosti, mane, razlike i sličnosti između kuhinjske soli i morske soli saznajte u emisiji.

Ako otputujete u Pariz ili Tokijo u metrou ćete moći da uživate kao da se nalazite u vašoj dnevnoj sobi ili udobnom radnom prostoru. Ovo je novi trend u dizajnu enterijera koji, samo za vas, predstavljamo u emisiji „Biljana za vas“.

Pozorišna rediteljka Tatjana Mandić Rigonat nam donosi noviosti o predstavi „Balkanski špijun“. Ovaj komad je rimejk filma „Balkanski špijun“, namijenjen novim generacijama koje u današnjem vremenu mogu da vide muke i probleme ideoloških paranoja Ilije Čvorovića.

On je IT stručnjak i sa 28 godina je odlučio da tople plaže Kalifornije zamijeni beogradskim asfaltom. Džordan Parkes je u Srbiji razvio IT biznis. Predstavljamo vam njegovu životnu priču.

Često svoje oči izlažemo velikim naporima i zanemarujemo njihovo zdravlje. Mnogo radimo, stalno smo ispred ekrana kompjutera ili mobilnog telefona i zbog toga se osjećamo iscrpljeno. Zato vam predstavljamo „Tesla HyperLight“ - naočare koje podstiču dobro raspoloženje i koncentraciju.

Emisiju „Biljana za vas“ pratite u subotu od 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: