O kvantnoj medicini stručnjak Oleg Sorokin

Zdravlje, moda, muzika, zanimljive tehnološke inovacije i naravno poznate ličnosti su teme koje vas očekuju u emisiji “Biljana za vas”.
426 pregleda 0 komentar(a)
Biljana za vas
Biljana za vas
Ažurirano: 12.04.2019. 15:51h

Naš prvi gost je uspješna glumica Snežana Bogdanović, koju možete rijetko da vidite u našim serijama i filmskim ostvarenjima, ali kada se pojavi, ona zaista ostavi pozitivan utisak. Njen posljednji film „Šavovi“ je dobio mnogobrojne pohvale na berlinskom festivalu.

Saznajte šta je zapravo celulit, da li se ikada njega možemo osloboditi, da li možemo da ga otklonimo masažama, ili će on vječito biti tu? Na ova pitanja odgovaramo u emisiji „Biljana za vas“.

Predstavljamo vam aplikaciju „Trener sa kauča“ koja nam dozvoljava da, dok gledamo utakmicu, lajkujemo i dislajkujemo, ubacujemo igrače i drugo. Svi se mi nerviramo dok gledamo utakmicu, a sada možemo čak i reagovati na trenere i njihove odluke.

Sledeći gost je dizajner Igor Todorović koji će nam predstaviti njegovu kolekciju „Karneval“. Ova kolekcija nije samo inspirisana karnevalom, već i radom čuvenog Karla Lagerfilda.

Da li ste čuli da je moguće da se udate za samu sebe? Tako je jedna mlada iz Amerike stupila u brak sa sobom tj. bez mladoženje. Ideja ceremonije je da same djevojke svoj status mogu tradicionalno označiti.

Saznajte kako da napravite veganske gumene bombone. Kako ove bombone ne možemo praviti sa želeom, umjesto njega koristićemo agar-agar. Ova biljka, nalik želatinu, potiče od crvenih algi, i ne samo što je kvalitetna zamjena za životinjski želatin, već se i preporučuje u svakodnevnoj ishrani.

Posljednjih godinu dana dosta se govori o kvantnoj medicini, a gost koji će govoriti na ovu temu je stručnjak Oleg Sorokin.

Kada govorimo o našim top modelima koji su svjetski priznati ne možemo da ne pomenemo Ivanu Stanković. Za mjesec dana ćete moći pročitati i njenu novu knjigu pod nazivom „Strast“, u kojoj piše kako se njeguje i kako je uspjela da održi taj mladalački izgled i strast.

Sa 39 godina dugom muzičkom karijerom i posljednjim albumom koji nosi nazim „Gdje si sad“ i koji je proglašen za najbolje domaće rokenrol izdanje posljednje godine, bend „Električni orgazam“ je i dalje jedan od koncertno najaktivnijih sastava, pa će tako svoje vjerne fanove obradovati sa koncertom 20. aprila u „Dom-u omladine“.

Svi dobro znamo koliko je pravilna ishrana u trudnoći važna. A šta sve utiče na vaš embrion i kakvu hranu treba unositi tokom trudnoće, saznajte u emisiji „Biljana za vas“.

Emisiju „Biljana za vas“ pratite u subotu od 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: