Hoće li građani vraćati i kredite iz Abu Dabi Fonda?

Gosti u studiju: Budimir Mugoša, inženjer stočarstva i ministar poljoprivrede u Vladi izbornog povjerenja, Milko Živković, predsjednik Unije stočara sjevera i Mladen Bojanić, ekonomista i bivši poslanik.
2352 pregleda 6 komentar(a)
Aleksandra Mudreša
Aleksandra Mudreša
Ažurirano: 15.04.2019. 16:06h

Zašto potpisnici kredita sa Abu Dabi fondom iz 2015. bivši ministar poljoprivrede Petar Ivanović i direktor Investiciono-razvojnog fonda Zoran Vukčević ćute o poslu koji je godinama najavljivan kao podsticaj razvoju poljoprivrede? Kako se projekat pretvorio u problematičan posao koji danas izviđa Specijalno državno tužilaštvo? Da li je propuštena šansa da se novcem iz Fonda pomognu poljoprivrednici, poveća proizvodnja i broj zaposlenih? Je li ovo samo jedan u nizu loših državnih projekata za koje je država garantovala novcem svih građana?

Ovo su neka od pitanja koja ćemo otvoriti u Reflektoru. Gosti u studiju: Budimir Mugoša, inženjer stočarstva i ministar poljoprivrede u Vladi izbornog povjerenja, Milko Živković, predsjednik Unije stočara sjevera i Mladen Bojanić, ekonomista i bivši poslanik.

Gledajte Reflektor u utorak od 20h.

Bonus video: