“Da je Noyz tu sve bi bilo lakše”

Član Who See klape Dejan Dedović Dedduh ove srijede biće akter humanitarne emisije Dnevnica. Kao nekom ko je navikao da radi najrazličitije poslove, zadaci koje je dobijao u Dnevnici nijesu mu teško pali
2920 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 17.04.2019. 10:37h

“Samo sam razmišljao ispunjavajući zadatke kako radim jedno plemenito djelo. Zahvalio bih se ljudima iz Dnevnice koji su me zvali da učestvujem u ovom projektu i omogućili mi da da izaberem za koga ću taj dan raditi. U pitanju je moja komšinica i baš mi je bilo drago što sam baš tog dana pomogao njoj”, priča za “Vijesti” Dedduh.

“Do skoro sam bio zvanično zaposlen, a imao sam prilike da radim najrazličitije poslove, tako da mi rad nije stran. Jedino što nijesam do sad radio je konobarisanje. Ni poslove koje sam do sada dobijao, nijesam znao prije nego što sam počinjao, tako da mi je ta urođena sposobnost da se prilagođavam najrazličitijim zadacima pomogla i na snimanju Dnevnice. Inače, podržavam inicijativu da se mladi ljudi, bez obzira na zvanje i stručnu spremu, osposobljavaju da rade razne poslove, jer nekad im može zatrebati”, poručuje Deda.

Nijedan mu zadatak na snimanju, dodaje, nije teško pao. “Da je bio neki zadatak da vozim avion do Beograda i nazad, mislim da se tu jedino ne bih mogao snaći, ostalo je sve lako (smijeh). Kad znaš da to što ti radiš nekome znači, i da ćeš mu na kraju pomoći, onda sa lakoćom prihvataš sve što ti zadaju. Zaista mi je bilo zadovoljstvo i čak sam im na kraju emisije rekao da me slobodno pozovu opet, i rado bih opet učestvovao u Dnevnici”, ističe sagovornik “Vijesti”.

Tokom snimanja Dedduh je često spominjao kolegu Marija Đorđevića koji sa njim čini klapu Who See tvrdeći da je Noyz tu sve bi bilo lakše. “To sam više radio kako bi natjerao ljude da moje učešće u Dnevnici posmatraju kao učešće klape Who See, Noyzu je bilo nepraktično da se pojavi na snimanju, ali to ne znači da ne bi učestvovao u ovakvim projektima. Naprotiv. Nadam se da ćemo imati priliku da kroz slične projekte zajedno pokažemo humanost i opet pomognemo nekome. Siguiran sam da bismo, da je on tog dana bio sa mnom, doprinijeli više”, navodi Dedduh.

Infobox (Citat): Rad na novim pjesmama teče po planu i ide u pravom smjeru Prethodnog vikenda Kumare su najavile pojavljivanje u novom spotu Who See klape, no Dedduh nije želio da otkriva detalje.

"Drago nam je što su Kumare uopšte prihvatile naš poziv i što će biti naši gosti u jednom spotu. Međutim,sve je to još uvijek u fazi dogovora, tako da je rano o tome pričati", smatra reper.

Popularni duo uveliko priprema pjesme koje će se naći na novom albumu.

"Za sad sve teče po planu i sve i ide u pravom smjeru. Što se tiče objavljivanja pjesama i kompletnog albuma, još ništa ne mogu da preciziram. Imamo dovoljno pjesama i već bismo mogli da zaokružimo album, međutim uvijek tražimo nešto više", objasnio je on.

Pokrovitelj projekta "Dnevnica" su IDEA prodavnice.

Bonus video: