Slavni atletičar Dragutin Topić u emisiji “Biljana za vas”

Poznate ličnosti, tehnološke inovacije, muzika i moda teme su koje vas očekuju u emisiji “Biljana za vas”
383 pregleda 0 komentar(a)
Emisija Biljana za vas, Foto: TV Vijesti
Emisija Biljana za vas, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 19.04.2019. 16:25h

Naš prvi gost je Dragutin Topić, naš slavni atletičar. On je nekadašnji svjetski rekorder u skoku u vis, a u svijet atletike je ušao sa samo 12 godina. Dragutin je i danas aktuelan u ovom sportu, a o svom životu govori više u emisiji „Biljana za vas“.

Nemaju sve dame idealnu građu, neke imaju ljepše noge, neke struk, a neke grudi. Kako nam dolazi ljeto i kako bi voljeli da obučemo haljinu, a da nam tijelo i dalje izgleda lijepo, predstavljamo vam jednu estetsku intervenciju koju možete da primijenite.

Prije nekoliko nedjelja su gradove Srbije posjetili roboti koji su držali predavanja o vještačkoj inteligenciji i budućnosti. Sa druge strane, na Dalekom istoku se u jednom budističkom hramu vjernici mole robotu. Više o ovim temama u emisiji „Biljana za vas“.

Upoznaćemo vas sa damom koja nam je predstavila svoju novu modnu kolekciju. Jasmina Vujović je inspiraciju pronašla na istoku, a za ljetnje kombinacije predstaviće nam prelijepe svilene marame, kao i asimetrične modele.

Mladi kuvar, Miloš Rakas, je zbog svoje ljubavi prema kuvanju počeo da piše recepte. On je uspio da spoji kuhinju Zapada i Istoka, a poznat je po hamburgeru sa lososom i japanskim začinima.

Postoji li posao iz snova, kako ga pronaći i kako ga zadržati? Na koji način kreirati vlastiti brend? Koji su to praktični savjeti za poslovni uspjeh? Predstavljamo vam djelo „Mala crna knjiga“, autorke Otega Juagba, u kojoj ćete pronaći odgovore na postavljena pitanja.

Nakon 10 godina, članovi legendardnog benda „Eyesburn“ ponovo su se okupili željni zajedničih nastupa i muzike. Nemanja Kojić Kojot govori za emisiju „Biljana za vas“.

Koji su to noviteti u svijetu dizajna enterijera? Kakvi će nas trendovi osvježiti sa prvim proljećnim danima kada je u pitanju opremanje dnevnih soba, soba i trpezarija? Na najprestižnijem svjetskom sajmu namještaja u Milanu, koji se završio prije par dana, nalaze se svi odgovori.

Sve vam može biti inspiracija ako imate kreativnosti. Više na ovu temu govori naš gost koji je mladi umjetnik, nekada i „StreetArt“ umjetnik, Orjen Đurić. Predstavićemo vam njegovu izložbu, a djelove koje je koristio za izradu svojih djela je pronašao na buvljaku i svuda oko njega.

Emisiju „Biljana za vas“ pratite u subotu od 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: