Zašto ovog anketara ne treba da zaobiđete?

Anketari crnogorskog tima za Evropsko društveno istraživanje će u narednih par mjeseci prikupljati potrebne podatke o našim društvenim stavovima
853 pregleda 0 komentar(a)
viaEU, Foto: TV Vijesti
viaEU, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 24.04.2019. 14:10h

Niste sigurni kada je pravo vrijeme za brak ili pak razmišljate da li da počnete raditi tokom studija ili da sačekate da završite fakultet, pa da se bacite u potragu za poslom?

Ukoliko budete raspoloženi za saradnju, anketari crnogorskog tima Evropskog društvenog istraživanja će u narednih par mjeseci možda baš Vas pitati šta mislite o ovim i sličnim pitanjima. Nakon prikupljanja svih potrebnih podataka, oni će biti poslati u zajedničku bazu podataka sa ostalim državama Evrope. Tako ćemo saznati da li smo možda i dalje tradicionalno društvo i da li se i u kojoj mjeri naši stavovi razlikuju u odnosu na, primjera radi, stavove građana iz država regiona ili Njemačke.

Pored toga, učestvujući u ovom istraživanju, možete doprinijeti i razvoju istraživačke zajednice u Crnoj Gori, jer se projekat Evropskog društvenog istraživanja, u kome sada učestvuje i Crna Gora, sprovodi po najvišim metodološkim standardima.

Bonus video: