Čovjek koji je fotografisao Bred Pita, borba protiv podočnjaka, moć šafrana...

Kako godine proleze sve češće na sebi primjećujemo podočnjake koji nijesu posljedica noćnih izlazaka i provoda već rada, godina i genetike. Zahvaljujući estetskoj hirurgiji i neinvazivnim metodama, danas taj problem možemo riješiti. Više o ovoj temi u magazinu "Biljana za vas"
868 pregleda 0 komentar(a)
Magazin Biljana za vas, Foto: TV Vijesti
Magazin Biljana za vas, Foto: TV Vijesti

Za početak - košarka. O tom sportu govoriće Dejan Tomašević, srpski košarkaš sa najviše osvojenih trofeja.

Osvojio je dva jugoslovenska i dva srpska prvenstva, titulu nacionalnog prvaka, tri uzastopna grčka prvenstva i kupa, titulu prvaka na Eurobasketu čak tri puta i druge.

Sada je generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije.

Kako godine proleze sve češće na sebi primjećujemo podočnjake koji nijesu posljedica noćnih izlazaka i provoda već rada, godina i genetike.

Zahvaljujući estetskoj hirurgiji i neinvazivnim metodama, danas taj problem možemo riješiti. Više o ovoj temi u magazinu "Biljana za vas".

Karim Rašid je jedan od najpoznatijih svjetskih industrijskih dizajnera, iza sebe ima više od 3.000 dizajniranih predmeta, više od 300 nagrada, djeluje u preko 35 država. On govori o svom odrastanju i dizajnu danas, kao i o onome što nas očekuje u budućnosti kada govorimo o dizajnu enterijera.

Mladi fotograf Sever Zolak, poznat ne samo u regionu već i u cijelom svijetu, biće gost magazina "Biljana za vas". Važi za jednog od najuticajnijih modnih fotografa, a nedavno se pred njegovim objektivom našao i slavni Bred Pit.

Svi ga vjerovatno imamo u svom domu, a koristi se kao moćni anti-depresiv. Šafran je kralj začina, ima magična dejstva, liječi i popravlja raspoloženje i uz sve to on je najskuplji začin na svijetu. Tajne o šafranu otkrijte uz magazin "Biljana za vas".

Meri Dajmond je dama koja je uticala na živote mnogih holivudskih i svjetskih zvijezda. Jedna je od najpozntijih feng šui stručnjaka i žena koja je napisala knjigu "Tajna iz Evrope". Sarađivala je sa Stivenom Spilbergom i Roling Stounsima. Više o Meri Dajmond gledajte u magazinu "Biljana za vas".

Kako je mali pank bend iz provincije uspio da napravi ozbiljnu karijeru tokom teških 90-ih godina, čak i da stekne fanove na prostorima bivše Jugoslavije.

Bez dlake na jeziku, Branko Golubović "Golub", napisao je autobiografsko djelo koje nosi naziv "Izgužvane misli".

Magazin "Biljana za vas" gledajte u subotu od 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: