FILM „U TUĐOJ KOŽI“ – SUBOTA 22:30

FBI stručnjak Anđelina Džoli protiv stručnjaka - serijskog ubice

"Ovaj čovjek u svojim mislima postaje vi i živi vašim životom mnogo bolje od vas- to je ono u čemu uživa“, objasnio je reditelj D. J. Karuzo
1148 pregleda 0 komentar(a)
U tuđoj koži, Foto: TV Vijesti
U tuđoj koži, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 03.05.2019. 15:34h

Specijalni FBI agent Ilejna Skot ne prihvata tradicionalne tehnike za rješavanje zločina i otkrivanje misterija uma ubice. Njen intuitivni i neuobičajeni pristup često je jedini način da se otkrije identitet ubica za kojima traga policija.

Kada detektivi iz Montreala započnu potragu za serijskim ubicom, agent Skot će im se pridružiti da bi im pomogla. Serijski ubica, žrtvama ne oduzima samo živote već sakuplja i njihove identitete, koristi njihove kreditne kartice i živi u njihovim kućama nedjeljama ili mjesecima prije nego što pronađe drugu žrtvu. „Ovaj čovjek u svojim mislima postaje vi, i ne samo to već i živi vašim životom mnogo bolje od vas – to je ono u čemu uživa“, objasnio je reditelj D. J. Karuzo. Pritisak da se ubica pronađe postaje sve veći.

Specijalna agentica ima nevjerovatne sposobnosti, međutim, kada dođe do neočekivane privlačnosti i romantičnih komplikacija, kreću i sumnje u njene istinske sposobnosti. Sama u nepoznatom gradu, gdje nikome ne može da vjeruje, Skot se našla na zbunjujućem i zastrašujućem putovanju, okružena sumnjama.

Riječ je o psihološkom trileru o borbi između stručnjaka FBI-ja i takođe stručnjaka – serijskog ubice.

Glavne uloge: Anđelina Džoli, Kifer Sadrlend i Itan Havki

Režija: D. J. Karuzo

Film “U tuđoj koži” gledajte u subotu od 22.30h na TV Vijesti.