Crnogorski glumac Amer Mešić u seriji "Igra prijestola"

Poznate ličnosti, tradicija, ljepota, zdravlje, hrana i piće teme su koje vas očekuju u emisiji “Biljana za vas”
1772 pregleda 1 komentar(a)
Biljana za vas, Foto: TV Vijesti
Biljana za vas, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 03.05.2019. 16:15h

Naš prvi gost je crnogorski glumac Amer Mešić koji je prije par mjeseci bio dio glumačke ekipe u seriji “Igra prijestola”. Kako je došao do uloge u ovoj hit seriji i kako je sve ovo uticalo na njegovu karijeru, saznajte u magazinu “Biljana za vas”.

Svi volimo da lijepo izgledamo na fotografijama, ali ipak nismo svi baš tako fotogenični i nemamo lijepe crte lica, a naročito kada govorimo o fotografijama iz profila. Za sve one koji nisu zadovoljni svojim profilom ili bradom, estetska hirurgija nam predstavlja rješenje. Mentoplastika, ili drugačije, korekcija brade je hirurški poduhvat kojim se brada povećava ili smanjuje, a više o ovoj temi gledajte u magazinu “Biljana za vas”.

Sve je više žena koje u svojim četrdesetim ne mogu naći svoju bračnu sreću. Zbog toga su se mnoge odlučile da oca djeteta potraže u banci sperme. Ipak, kako kasnije objasniti djetetu ko mu je otac i kako to ostala djeca imaju i mamu i tatu, a ono nema? Na ovu temu ćemo razgovarati sa psiholozima i stručnjacima koji će nam iznijeti njihove savjete.

Svi smo čuli za cveno, bijelo i roze vino, ali nismo svi čuli i za plavo vino. Ovo vino nije popularno kod kolekcionara i onih koji drže svoje vinoteke, a gdje ga sve možemo naći i na koji način se pravi otkrijte u magazinu „Biljana za vas“.

Pantalone, haljine i tunike asimetričnog oblika od posebnih održivih materijala nam predstavlja mlada dizajnerka Sonja Jocić. Njen dizajn spada u takozvani eko-dizajn koji je na našim prostorima tek u začetku.

Medicinski pregledi u svijetu fudbala su otišli korak dalje. Ljekarski tim koji je obavio testiranje igrača uzimao je DNK ili jedinstveni genetski kod na osnovu kojeg će se za svakog igrača odrediti poseban individualni trening. Sve ovo u cilju umanjenja opasnosti od specifičnih povreda kod pojedinaca.

Drage dame, dolazi nam ljeto i sve želimo da budemo u najboljoj formi. Međutim, majke koje imaju djecu nemaju toliko vremena za trening, pa se postavlja pitanje kako to odraditi dobar trening kod kuće i koje to sprave već imamo? Zato vam magzin „Biljana za vas“ predstavlja fitnes trening sa stolicama koji se pokazao vrlo efikasnim.

Isto onoliko koliko je važan detoks organizma, isto toliko je važan i detoks duše. Iz duše sve kreće i dovodi do posljedica od kojih danas pati skoro svaka druga osoba. Svaka bol u tijelu ima svoju dublju poruku, a ona se krije u našoj podsvijesti ili drugačije deponiji loših sjećanja i osjećanja.

Magazin „Biljana za vas“ gledajte u subotu od 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: