Kultna serija na filmu: Istovremeno ćete se smijati i plakati

Četiri prijateljice će sigurno dirnuti u naša najdublja i najiskrenija osjećanja, a to su ona vezana za ljubav prema porodici, prema djeci, partneru, prijateljima, modi, poslu...
752 pregleda 0 komentar(a)
Film, Foto: TV Vijesti
Film, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 10.05.2019. 12:20h

Dugi razgovori, savjeti, rame za plakanje, utjeha, zabava, radost - sve to imaju Keri, Samanta, Šarlot i Miranda, kojima su glamur i prestiž druga imena. Uvijek su tu jedna za drugu, za sve lijepe i ružne trenutke.

Ljubitelji serije Seks i grad svakako će uživati u istoimenom filmu. Iako ovo filmsko ostavrenje traje skoro tri sata prikovaće vas za stolicu i nećete moći da prestanete da ga gledate. Uživaćete da se s njima smijete i plačete. Uvijek interesante, s nekim novim a nekim starim običajima, četiri glavne glumice će spoznati snagu ljubavi i oproštaja.

Iako je izašao prije desetak godina, ovaj film nije dozvolio da ga vrijeme pregazi. I dalje je veoma gledan posebno od strane ženske publike.

Kritike su uglavnom dobre jer je zabavan i očaravajući, a svima onima koji prate modu biće šlag na torti kreacije koje nose glavne junakinje. Iako se možda ne poistovjećujemo s njima u potpunosti, ove žene će sigurno dirnuti u naša najdublja i najiskrenija osjećanja, a to su ona vezana za ljubav prema porodici, prema djeci, partneru, prijateljima, modi, poslu...

Glavne uloge: Sara Džesika Parker, Kim Ketral, Kristin Dejvis i Sintija Nikson

Film uz koji ćete se istovremeno smijati i plakati, "Seks i grad", petak u 19.45h na TV Vijesti.

Bonus video: