Koliko se čeka na snimanje magnetnom rezonancom u Institutu za bolesti djece?

Dužina čekanja snimanja magnetnom rezonancom u Institutu za bolesti djece biće tema u Bojama jutra. Gosti u stidiju, Milka Šćepanović(roditelj) i Aleksandar Radović, direktor Instituta za bolesti djece
922 pregleda 0 komentar(a)
Magnetna rezonanca (Ilustracija), Foto: Arhiva Vijesti
Magnetna rezonanca (Ilustracija), Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 16.05.2019. 15:06h

Roditelji djece sa neurološkim oboljenjima ističu da na snimanje magnetnom rezonancom u Institutu za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore moraju da čekaju više od tri mjeseca, jer nema slobodnih termina do kraja jula, što znatno otežava liječenje najmađih. Iz Kliničkog centra su odgovorili da pacijenti na pregled magnetnom rezonancom čekaju do kraja jula, dok hitni pacijenti ne čekaju na pregled.

Dužina čekanja snimanja magnetnom rezonancom u Institutu za bolesti djece biće tema u Bojama jutra. Gosti u stidiju, Milka Šćepanović(roditelj) i Aleksandar Radović, direktor Instituta za bolesti djece.

U Bojama jutra gledaćete i:

  • Više od 50% mladih iz Crne Gore želi da ode, to su podaci istraživanja koje je uradio Centar za građansko obrazovanje. Pitamo, zašto mladi odlaze?
  • Da li nastavnici u školama znaju da prepoznaju đake koji su moguće žrtve internet nasilja?
  • Međunarodni dan borbe protiv homofobije obilježava se 17. maja. Da li smo homofobno društvo?
  • Talentom za glumu i poznavanjem engleskog jezika, đaci OŠ "Pavle Rovinski" vode vas kroz poznati roman "Alisa u zemlji čuda".
  • Najavljujemo Igre malih zemalja Evrope, Crna Gora će od 27. maja do 1. juna ove godine biti domaćin jednog multi-sportskog takmičenja, koje će okupiti oko dvije hiljade učesnika.
  • Gošća rubrike " Ko ti gleda profil", crnogorska glumica Katarina Krek.

Bonus video: