Građani kažu da je Podgorica neuredna, a šta kaže Vuković?

Već duže vrijeme prioritet je izgradnja kolektora za prečišćavanje otpadnih voda
3312 pregleda 5 komentar(a)
Ivan Vuković, Foto: Printscreen YouTube
Ivan Vuković, Foto: Printscreen YouTube
Ažurirano: 31.07.2019. 13:58h

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković predstavio je rezultate jednogodišnjeg rada njegove gradske uprave.

Vuković se pohvalio da je najviše novca uloženo u infrastrukturu. Svjestan je ipak problema koji su i dalje prisutni – izgradnja kolektora, gradskog pozorišta, unaprjeđenje javnog prevoza.

Prošle godine je najavljeno da će na mjestu sadašnjeg tržnog centra Ražnatović nići novi moderniji tržni centar i da su neke kompanije već zainterosovane. Vuković obećava da će taj projekat početi da realizuju naredne godine.

Iako je prema riječima prvog čovjeka Podgorice, u prvoj godini njegovog mandata sproveden veliki broj projekata, još puno posla tek očekuje ovu gradsku upravu. Već duže vrijeme prioritet je izgradnja kolektora za prečišćavanje otpadnih voda.

Godinama unazad svjedoci smo da centar Podgorice, postoji samo faktički kao mjesto na mapi ovog grada. Prepoznavši taj problem Vuković je ranije najavio da će se na mjestu nekadašnjetg tržnog centra Ražnatović graditi novi i moderniji, koji će prema njegovim riječima riješiti brojne probleme. Kada će se ovaj plan ostvariti, nismo dobili konkretan odgovor.

Pogledajte prilog Marije Radović iz jutarnjeg programa TV Vijesti.

Bonus video: