Očekuje se da Vujošević jutros dođe u Tužilaštvo

Optuženi predsjednik Atlas grupe u razgovoru za emisiju Načisto kazao je da je podmićivanjem tužilaca omogućio da dio blokiranog novca stranih klijenata u Atlas i IBM- banci bude odblokiran
5033 pregleda 3 komentar(a)
Nenad Vujošević
Nenad Vujošević
Ažurirano: 20.09.2019. 07:26h

Jutros se, prema saznanjima TV Vijesti, očekuje da u Tužilaštvo dođe Nenad Vujošević, sekretar u VDT-u, koji je u telefonskim razgovorima, koje je prethodnih dana objavljivao Duško Knežević, priznao da je podmićivao Vrhovnog tužioca Ivicu Stankovića, koji je to demantovao.

Vujošević je napustio Crnu Goru u petak, dva dana prije nego će Knežević objaviti audio snimak tokom kojeg je ovaj govorio da je uzimao pare od tog biznismena i davao ih vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću, kako bi deblokirali račune nekih firmi pod istragom.

Optuženi predsjednik Atlas grupe u razgovoru za emisiju Načisto kazao je da je podmićivanjem tužilaca omogućio da dio blokiranog novca stranih klijenata u Atlas i IBM- banci bude odblokiran.

On je ponovio da je Vujoševiću dao između 700 i 800 hiljada eura i najavio nove snimke uključujući one u kojima se pominje i sin Ivice Stankovića.

Knežević kaže da tuzilaštvo mora istražiti i Vrhovnog tužioca.

Bonus video: