Gost "Boja jutra" glumac Branislav Lečić

Koje su Titove najznačajnije posjete Crnoj Gori? Da li se ikada išta loše smjelo napisati o državniku koji je obilježio epohu?
4576 pregleda 7 komentar(a)
Branislav Lečić, Foto: Betaphoto
Branislav Lečić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 04.05.2020. 09:10h

Tito - za šta je asocijacija danas? Koji su to najkontroverzniji aspekti vladavine Josipa Broza? Šta je od njega trebalo naučiti, a šta ne nikako? Koje su Titove najznačajnije posjete Crnoj Gori? Da li se ikada išta loše smjelo napisati o državniku koji je obilježio epohu?

U "Bojama jutra" na TV Vijesti u ponedjeljak 4. maja i ove priče:

Iz izolacije ulazimo u ličnu odgovornost za svoje i zdravlje drugih. Gost "Boja jutra" dr Milko Joksimović, epidemiolog Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

Gdje su ljekari u odnosu na poslanike i javne funkcionere čiji imovinski kartoni pokazuju da ne dijele finansijsku sudbinu većine u Crnoj Gori?

Informišemo vas kako će od ponedjeljka 4. maja izgledati pregledi kod zubara, na koji način će raditi frizeri i kozmetičarke, kako ćemo se voziti taksijem, kojih pravila ćemo se pridržavati u buticima?

Na Međunarodni dan vatrogasaca pitamo spasioce - da li su im zarade i uslovi u kojima rade u skladu sa opasnostima i naporima kojima su izloženi?

Naš onlajn gost Branislav Lečić srpski glumac, režiser i bivši ministar kulture.

Iz Beograda nam se javlja i Bojan Gluvajić, pjevač benda "Ničim izazvan".

Bonus video: