Sara Džeska Parker i Denis Kvejd u romantičnoj komediji „Pametni ljudi“

Da li će nova ljubav i posjeta otkačenog usvojenog brata uspjeti da promjeni život očajnog profesora?
910 pregleda 0 komentar(a)
film Pametni ljudi
film Pametni ljudi
Ažurirano: 01.02.2019. 11:34h

U petak od 20.00h na našem programu gledajte film “Pametni ljudi” koji je nasmijao publiku, a pritom ostavio jako pozitivan i poučan utisak. Ova romantična komedija prati priču profesora engleskog jezika na Univerzitetu “Karnegi Melon”, Lorensa Vederholda, koji se očajno pokušava izboriti sa svojim porodičnim, ljubavnim, pa i poslovnim problemima.

Lorens je udovac, a takođe ravnodušan i očajan otac ćerke Venese i sina Džejmsa. Njegova nezainteresovanost i nemotivisanost za život se odražava na odnose sa njegovom djecom, a naročito sa Venesom koja je pametna, tvrdoglava i usamljena tinejdžerka bez prijatelja. Kao i sa porodicom, Lorens ni sa svojim studentima ne uspijeva da ostvari dobru komunikaciju, a njegov život pravi je pakao. Da stvari budu još gore, njegov usvojeni i pomalo luckast brat mu iznenada dolazi u dužu posjetu.

Lorens doživljava napad nakon pada preko ograde i biva prebačen u hitnu gde srijeće ljekarku, Džanet Hartigen, njegovu bivšu studentkinju. On je poziva na sastanak, al njihov dalji odnos nailazi na brojne komične i šokantne prepreke koje su rezultat njegovog neuređenog života. Da li će Lorens, pored svojih brojnih problema, uspjeti da ispravi odnose sa ljudima koji ga okružuju i povrati život u svoje ruke?

“Pametni ljudi” je američka romantična komedija u kojoj ćemo gledati, sjajnu, i već poznatu holivudsku glumačku postavu. Glavne uloge u filmu igraju Denis Kvejd (Lorens Vederhold), Sara Džesika Parker (Džanet Hartigen), Tomas Hejden Čurč (Čak Vederhold), Elen Pejdž (Venesa Vederhold) i Ešton Holms (Džejms Vederhold). Film je režirao Noam Muro, a scenario je napisao Mark Poirier. Film je sniman u Pitsburg u Pensilvaniji, zajedno sa nekoliko scena koje su snimane na Univerzitetu “Karnegi Melon”.

Bonus video: