Na Telemachu pratite najbolji fudbal i košarku

Svi se pitamo mogu li Podgoričani do najvećeg evropskog uspjeha u istoriji – polufinala prestižnog takmičenja? Na Sport klubu 1 - danas u 17:55 pratite drugu utakmicu četvrtfinala Budućnost – Monako

21572 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Samo na Telemach platformama EON-u i Total TV-u pratite kvalifikacije crnogorske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u fudbalu 2022., kao i utakmice Eurokupa u košarci.

Svi se pitamo mogu li Podgoričani do najvećeg evropskog uspjeha u istoriji – polufinala prestižnog takmičenja? Na Sport klubu 1 - danas u 17:55 pratite drugu utakmicu četvrtfinala Budućnost – Monako.

Na Sport klub 3 , u subotu 27. marta u 15h čeka vas utakmica crnogorske fudbalske reprezentacije sa Gibraltarom, koji dočekuju u Podgorici. Pobjeda se podrazumijeva i biće prava uvertira za meč sa Norveškom koji je na programu u utorak 30. Marta na SK 1 u 20:45.

Priuštite sebi najbolji sportski program, na vrijeme obezbijedite omiljeni Telemach paket i spremite se za vrelo fudbalsko ljeto i Evropsko prvenstvo u junu.

Iskoristite trenutnu akciju za EON pakete - 6 mjeseci po 14.90 eura, ili Total TV paket za samo 5.90 eura tokom prve godine korišćenja.

Na Telemachu vas pored bogatog sportskog, čeka i zanimljiv zabavni i dokumentarni program kao i najgledaniji kanali United Grupe – Nova M, Nova S, N1, Pikaboo i mnogi drugi.

Za sve dodatne informacije pozovite 1800 ili posjetite sajt telemach.me.

Jer zabava je tamo gdje je Telemach!