Televizija Vijesti i dalje najgledanija

Informativni program Televizije Vijesti je, i u godini za nama, najgledaniji u zemlji. Sa prosječnim udjelom od preko 40 posto

17742 pregleda 313 reakcija 24 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

TV Vijesti je i 2021. godinu završila kao ubjedljivo najgledanija televizija u Crnoj Gori. Prema podacima koje svakodnevno isporučuje Crnogorski Telekom u saradnji sa Ipsosom - prosječni udio televizije Vijesti je preko 17 odsto u ukupnoj gledanosti.

Informativni program Televizije Vijesti je, i u godini za nama, najgledaniji u zemlji. Sa prosječnim udjelom od preko 40 posto, odnosno više od 65.000 gledalaca, Vijesti u pola 7 je najgledanija emisija, kako u konkurenciji informativnih emisija, tako i u poređenju sa svim formatima koji se emituju u Crnoj Gori.

Pored Vijesti u pola 7, među najgledanijim sadržajima nalaze se i večernje emisije TV Vijesti - Načisto sa Petrom Komnenićem i Reflektor. Talk show Načisto je ubjedljivo najgledaniji format na svim TV stanicama u zemlji, odmah nakon Vijesti u pola sedam.

Povjerenje gledalaca nije izostalo ni za ekipu jutarnjeg programa "Boje jutra" koji svakog radnog dana bira više od 30 odsto gledalaca, a posljednjeg mjeseca 2021. godine "Boje jutra" su bile i najgledaniji jutarnji program u zemlji.

U 10 najgledanih emisija nalazi se i izvještaj o vremenskoj prognozi - Meteo centar.

Osim informativnog, među najgledanijim emisijama je i serijski program TV Vijesti. Dvije najgledanije serije strane produkcije koje su emitovane u Crnoj Gori tokom 2021. su "Zauvijek tvoja" i "Zabranjena jabuka" - obije na našoj televiziji.

Da su Vijesti prvi izbor za informisanje, potvrđuje i podatak da je specijalna emisija "Izborna noć" 14. marta, posvećena nikšićkim izborima, bila jedna od najgledanijh emisija u godini sa skoro 90.000 gledalaca pored malih ekrana.

Najveći dnevni rejting posljednjeg dana minule godine je još jedna potvrda velikog povjerenja koja nas obavezuje da nastavimo da profesionalno izvještavamo i radimo na unapređenju programskih sadržaja.

Bonus video: