,,Junaci doba zlog’’ - srijedom od 20h na TV Vijesti

Prvu epizodu novog serijala ,,Junaci doba zlog’’, ,,Šapić: Kjubik iz Nambije’’ gledajte u srijedu od 20h na televiziji Vijesti.

2093 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Screenshot/TV Vijesti
Foto: Screenshot/TV Vijesti

Televizijski projekat „Junaci doba zlog“ svojevrsna je vrsta video testamenta generacijama koje dolaze. Autori serijala „Junaci doba zlog“ uz pomoć relevantnih sagovornika prave skice za portret prije svega političara, ali i drugih javnih ličnosti koje su se prethodnih godina, pa i decenija, eksponirale u javnosti kao junaci našeg doba. Serijal je rađen po autorskoj ideji preminulog novinara Slaviše Lekića, koji realizuje tim Audio i video produkcije JSP, koji predvode Jovana S. Polić (scenaristkinja i producentkinja) i Sanja Lončar (rediteljka i urednica).

U nastavku serijala gledaćete portrete Aleksandra Šapića, Vladimira Bebe Popovića, Milomira Marića, Maje Gojković, Zvezdana Terzića, Miloša Vučevića, Dušana Bajatovića, Bratislava Gašića, Zagorke Dolovac i Olivere Zekić.

Prvu epizodu serijala ,,Junaci doba zlog’’, ,,Šapić: Kjubik iz Nambije’’ gledajte u srijedu od 20h na televiziji Vijesti.

Bonus video: