Ljubavni trougao u Istanbulskoj nevjesti

Suprugu iz serije vara sa suprugom iz stvarnog života
669 pregleda 0 komentar(a)
Isanbulska nevjesta, Foto: Instagram screenshot
Isanbulska nevjesta, Foto: Instagram screenshot
Ažurirano: 19.04.2018. 07:50h

O gledanosti turske serije Istanbulska nevjesta ne moramo ni govoriti. Nije samo osvojila tursku nego i našu publiku, koja svakog dana iščekuje novu epizodu popularne serije.

Upoznati smo sa glumcima i temom same serije, ali šta je sa njihovim životima? Svi želimo malo da zavirimo u njihovu privatnost i saznamo ko su oni u stvari, ko su im partneri, s kim se viđaju, koje su im navike. Dosta se pisalo o glavnim akterima serije, Sureji i Faruku, međutim, šta je s ostalim glumcima ove serije?

Fikret Boran, kojeg glumi Salih Bademci, je čovjek koji nikako ne podnosi da živi u sjenci svog starijeg brata Faruka, usljed čega često donosi loše odluke. Imao je nesreću da se zaljubi, a kasnije I oženi Ipek, koja je maštala o Faruku. Zbog želje da postane gđa Boran, Ipek se udaje za Fikreta bez trunčice ljubavi.

On slijep od zaljubljenosti čini sve kako bi ona bila srećna. Ali brak nije davanje samo jednog. Nevolje kreću nakon rođenja njihove ćerke kada ga je žena potpuno zanemarila. Usamljen i nesrećan, Fikret pronalazi utjehu u drugoj ženi.

U seriji Fikret se zaljubljuje u svoju koleginicu s posla Esru (Imer Ozgun) koja je u stvarnom životu njegova supruga. U braku su od 2015.godine. Poznaju se još od tinejdžerskih dana, kada su kao srednjoškolci zajedno bili na sceni.

Situacija u seriji ih veoma zabavlja i najčešće dobijaju pozitivne komentare od gledalaca serije, ističe ovaj simpatični glumac.

'U braku samo tri godine, a naša ljubav traje osam. Zapravo se poznajemo još iz srednje škole i isprva smo bili najbolji prijatelji. Rastemo i jako se zabavljamo, to je naša formula!', rekao je Salih.

Da li će i u seriji njihova ljubavna priča imati srećan kraj ostaje da vidimo u nastavcima koji slijede na programu Tv Vijesti.

Seriju Istanbulska nevjesta pratite radnim danima od 19:10h.

Bonus video: