Kako je počelo i kako se završilo Hrvatsko proljeće

Kakvi su bili sportisti tada, kakav je bio fudbal, tenis, vaterpolo? Kada je bilo bolje, kada se osvajalo više medalja, kada su sportisti bili samo sportisti koji treniraju, cijene i poštuju dres zemlje koju predstaljaju?
150 pregleda 0 komentar(a)
Tada i sada, Foto: TV Vijesti screenshot
Tada i sada, Foto: TV Vijesti screenshot
Ažurirano: 13.04.2018. 11:33h

U petoj epizodi dokumentarnog serijala Tada i sada jedna od tema biće Hrvatsko proljeće. Kako je počelo i kako se završilo? Ko su bili njegovi zastupnici, šta su mogli da urade studenti tog sistema i je li iko mogao da se suprostavi Titovom režimu?

Braneći svako svoje stavove, dvojica prijatelja u Hrvatskoj, razgovaraju o režimu i sistemu tada i sad, iznoseći dobre i loše stavove, zastupajući sve one ljude koji misle kao oni.

Još jedna tema ove epizode je i sport. Kakvi su bili sportisti tog vremena, kakav je bio fudbal, tenis, vaterpolo? Kada je bilo bolje, kada se osvajalo više medalja, kada su sportisti bili samo sportisti koji treniraju, cijene i poštuju dres zemlje koju predstaljaju?

Na sva ova pitanja Goran Milić pokušaće da nađe odgovore, a novu epizodu serijala Tada i sada možete pogledati na Tv Vijesti danas u 16:55h.

Bonus video: