Saša Ilić će se oprostiti od crno bijelog dresa

Poznate ličnosti, trendovi, moda, umjetnost i zdravlje teme su koje vas očekuju u magazinu “Biljana za vas”
972 pregleda 0 komentar(a)
Magazin, Foto: TV Vijesti
Magazin, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 17.05.2019. 16:07h

Naš prvi gost je kapiten fudbalskog tima Partizan, Saša Ilić. On je dao ekskluzivni intervju za magazin „Biljana za vas“ povodom njegovog oproštaja od aktivnog igranja.

Estetska hirurgija predstavlja granu medicine koja se bavi ispravljanjem ili rekonstrukcijom djelova ljudskog tijela vraćajući mu maksimalnu moguću funkcionalnost i ljepši izgled. To može biti smanjivanje ili povećavanje nosa, struka ili grudi, u zavisnosti od želja pacijenta. Kakavi su trendovi kada govorimo o estetskoj hirurgiji i da li joj popularnost raste, saznajte u magazinu „Biljana za vas“.

Da li ste znali da pisanjem možete izbaciti negativne emocije i stres? Bilo da je to pisanje dnevnika, poezije, vlastitih životnih priča ili dnevnih obaveza, pisanje je proces koji nam omogućava da uspostavimo unutrašnju komunikaciju sa sobom i na taj način bolje sagledamo svoj unutrašnji svijet. Više o ovoj temi u magazinu.

Revolucija kupaćih kostima je nešto što će obilježiti predstojeće ljetnje dane. Tako je kupaći kostim od ljepljive trake nedavno predstavljen na nedjelji mode u Njujorku. Ovakav bikini ništa ne ostavlja mašti na volju i daje jednu, potpuno novu, dimenziju kupaćim kostimima. Ipak, postavlja se pitanje, kome je ovaj ljepljivi kupaći kostim namijenjen?

Ana Vasiljević je uspješna mlada modna kreatorka koja već duže vrijeme radi i živi u Barseloni, gdje dobija dodatnu inspiraciju u kreiranju svojih unikatnih modela. Ekskluzivni intervju gledajte u magazinu „Biljana za vas“.

Dokumentarni i biografski film o bendu „Električni orgazam“ pokazao je uticaj jednog od najznačajnijih i najpopularnijih rokenrol bendova na prostoru bivše Jugoslavije koji je i danas jako posvećen idejama ove kulture. Ovo je prvi dokumentarni film o jednoj rokenrol grupi koja postoji već 40 godina. Rediteljka ovog filma Marija Vukić, kao dugogodišnji prijatelj benda i svjedok njihovih uspona i padova, prikazuje život ovog magičnog benda.

„DJ“ i muzički producent Marko Milićević poznatiji kao „Gramofondžija“ rođeni je Beograđanin, a svjetski uspjeh postigao je sa muzičkim hitom „Why don’t you“ koji je autentičan remiks džez klasike američke pjevačice Pegi Li. Ova numera je preko noći postala svjetski hit i osvojila prvo mjesto na britanskom „MTV“ čartu.

Magazin „Biljana za vas“ gledajte u subotu od 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: