Predstavljamo vam istorijsku izložbu “Odbrana 78”

Poznate ličnosti, najaktuelnija dešavanja, umjetnost i zdravlje teme su koje vas očekuju u magazinu “Biljana za vas”
363 pregleda 0 komentar(a)
Magazin "Biljana za vas", Foto: TV Vijesti
Magazin "Biljana za vas", Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 24.05.2019. 17:28h

Naš prvi gost je legendarni fudbaler Partizana Predrag Mijatović. On je svoj uspjeh živio i cijelim srcem volio. Bio je sportski direktor fudbalskog kluba Real Madrid i član jugoslovenskih reprezentacija. O svojoj karijeri i životu, Predrag Mijatović, ekskluzivno za magazin “Biljana za vas”.

Predstavljamo vam pivsku kupku koja je već duže vrijeme hit u svijetu, a omiljena je i kod muškaraca i kod žena. Spa tretman u pivu je nešto što blagotvorno utiče na kožu a istovremeno opušta i stimuliše organizam. Na 37 stepeni pivo oslobađa vitamine koji bragotvorno djeluju na kožu. Zbog kvasca u pivu ovaj tretman na jedan poseban način hidrira našu kožu.

Seksualna manipulacija samoprozvanih life-coach stručnjaka i gurua u okviru određenog kulta je nešto što postoji u cijelom svijetu. Posljednja žrtva velikog seks kulta “Nxivm” u Americi je Indija Oksemberg, ćerka glumice Katarine Oksemberg i unuka srpske princeze Jelisavete Đorđević. Ona je kroz vlastiti primjer podigla svijest o opasnosti ovakvih kultova. Više na ovu temu u magazinu “Biljana za vas”.

Kostimograf i dizajner Jasmina Sanader predstaviće nam njen interesantan nakit. Njen nakit je uniseks pa ga nose i žene i muškarci, a kao kostimograf voli da se poigrava sa onim što je okružuje. Na taj način, snagom mašte, Jasmina pravi unikatan nakit i torbe od matica, šajbni, rajsferšlusa i ostalih metalnih galanterija iz svakodnevnog života.

Predstavljamo vam izložbu “Odbrana 78” koja nad podsjeća na sve ono što smo preživjeli tokom NATO agresije. Za nove generacije, da nauče, a za ove starije, da nikada ne zaborave ovu ne tako daleku i tragičnu istoriju. Na izložbi su po prvi put prikazani materijali koje do sada javnost nije imala priliku da vidi.

Magazin “Biljana za vas” gledajte u subotu od 19.10h na programu TV Vijesti.

Bonus video: