Bez granica: Da li je neko odgovarao za eksplozije u mojkovačkoj fabrici oružja „Tara“?

Roštiljaćemo sa „braniocima Bukovice“ i vidjeti šta namjeravaju dalje kako bi zaštitili rijeku za koju postoji plan gradnje male hidroelektrane.
626 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 27.05.2019. 15:49h

U večerašnjem magazinu Bez granica tema je mojkovačka fabrika oružja „Tara“, i zaštita radnika u njoj, nakon četiri eksplozije u poslednjih pet godina i tri smrtna ishoda u njima. Da li je neko odgovarao i šta je preduzeto da se popravi stanje?

Roštiljaćemo sa „braniocima Bukovice“ i vidjeti šta namjeravaju dalje kako bi zaštitili rijeku za koju postoji plan gradnje male hidroelektrane.

Prošetaćemo Cetinjem i Njegoševom ulicom u tom gradu da vidimo zašto oni koji tuda šetaju znaju često i da padnu...

Provozaćemo se popularnim „bubama“, oldtajmerima, i razgovarati sa pasioniranim zaljubljenicima tog „narodnog vozila“ iz prošlog vijeka.

U razgovoru sa direktorom TO Kosova saznajemo zašto će Kosovari i ove godine biti najbrojniji gosti Ulcinja.

Samo na TV Vijesti, kao i svakog ponedljka od 20 časova u magazinu Bez granica gledajte zanimljive priče iz Crne Gore.

U večerašnjem izdanju vidjećete i sjećanje na jedan od najtragičnijh događaja u poslednjoj deceniji prošlog vijeka – deportacije bosanskih izbjeglica. Ta „tragična greška“, kako je nazvao bivši predsjednik Države Momir Bulatović, za mnoge je jedna od najvećih mrlja u cjelokupnoj istoriji Crne Gore. Zašto niko zbog toga nije odgovarao?

Gledajmo se...

Bonus video: