Pogledajte PutokaZZZ: Sve o programu "Stop sivoj ekonomiji"

Večeras u standardnom terminu od 21:15 na Televiziji Vijesti, ne propustite još jedno izdanje emisije “PutokaZZZ”, koju televizija Vijesti realizuje u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore
2330 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.06.2019. 12:39h

U večerašnoj emisiji predstavljamo dva programa Zavoda za zapošljavanje, kroz koja će ove godine posao na određeno dobiti više od 800 osoba.

Pričamo o programu “Stop sivoj ekonomiji”, čiji je nosilac Ministarstvo rada i socijalnog staranja, a Zavod će ga realizovati u saradnji sa četiri crnogorske uprave: Poreskom, Upravom za inspekcijske poslove, policije i carina. Priliku da radi narednih sedam mjeseci, dobiće 190 nezaposlenih visokoškolaca, mlađih od 30 godina, a sa radnim iskustvom minimum devet mjeseci.

I ove srijede govorimo o programu javnih radova. U prošloj emisiji pokzali smo Vam kako u praksi izgleda posao personalnog asistenta. Večeras će te vidjeti da ništa manje požrtvovanosti sa sobom ne nosi i posao gerento-domaćice.

Donosimo i priču o tome sa kakvom se diskiriminacijom u crnogorskom društvu suočavaju bivši zatvorenici prilikom traženja posla.

Gledajte PutokaZZZ.

Bonus video: