Crnogorski ronioci odmjerili vještine u podvodnom ribolovu: Podgoričani osvojili prvo mjesto

"Stvarno nisam zadovoljan dokle god ne zakačim to prvo mjesto u svom rodnom gradu", istakao je Zoran Dočić, organizator iz KSR "Neptun" Ulcinj
2975 pregleda 0 komentar(a)
Učesnici takmičenja u podvodnom ribolovu, Foto: Screenshot/TV Vijesti
Učesnici takmičenja u podvodnom ribolovu, Foto: Screenshot/TV Vijesti

Vještine u podvodnom ribolovu odmjerili su najbolji crnogorski ronioci i reprezentativci na državnom prvenstvu u Ulcinju.

Prvo mjesto, i ekipno i pojedinačno, pripalo je Podgoričanima, drugo domaćinima, dok su treće zauzeli Budvani.

"Stvarno nisam zadovoljan dokle god ne zakačim to prvo mjesto u svom rodnom gradu", istakao je Zoran Dočić, organizator iz KSR "Neptun" Ulcinj.

"Ja tu ronim preko 30 godina, tako da znam Ulcinj odlično. Ulovio sam dva zubatca, sargu, vrane", rekao je Boban Radošević iz KSR "Deep blue" Podgorica.

"Ja sam ulovio dva brancina, dvije tabinje I dvije skakavice", kazao je Andrija Gazivoda iz KSR "Budva".

Za razliku od prethodnih godina , ovog puta morsko dno nije bilo prekriveno mrtvom ribom, koja se ubijala dinamitom, što potvrdjuje da je akcija "Stop krivolovu" dala rezultate, te da je ubijanje ribe dinamitom smanjeno.

"Od kad smo napravili veliku akciju suzbijanja krivolova i dinamitaša ulcinjsko područje je trenutno fenomenalno", rekao je Docić.

"Sad je nešto već mnogo ozbiljnije i nešto sasvim drugo, I sad se to može nazvati morem kao morem", poručio je Gazivoda.

Bonus video: