Bonton na društvenim mrežama - Šta smijemo, a šta ne?

691 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nove tehnologije i protok velikog broja informacija mijenjaju način komunikacije i pravila ponašanja. Stara dobra pravila i dalje treba poštovati, ali u komunikaciji na društvenim mrežama, važe i neka nova pravila bontona.

Koja je granica dobrog ukusa, šta smijemo a šta ne? Kako društvene mreže utiču na način komunikacije i stavova ljudi? Da li kompanije posjeduju pravilnik o upotrebi društvenih mreža namijenjen zaposlenima? Da li je dozvoljeno na privatnom profilu identifikovati se kao zaposleni kompanije?

U Bojama jutra pogledajte i:

  • Mnogi se, nažalost, već u tinejdžerskom periodu, prvi put susretnu sa narkoticima. Iako sve počne iz radoznalosti, neki se ne zaustave na tome. Koji su to trenuci prelomni kad shvatimo da nam je potrebna pomoć, zašto se uopšte okrećemo psihoaktivnim supstancama – pitamo zavisnike koji su trenutno smješteni u javnoj ustanovi "Kakaricka gora."
  • Podaci istraživanja Svjetske zdravstvene organizacije ukazali su da se u čak 60% bolnica širom Crne Gore ne sprovodi nadzor higijene ruku.
  • Počinje upis na 19.fakulteta Univerziteta Crne Gore, pitamo šta vam je od dokumenata potrebno, na kojim smjerovima ima najviše mjesta, ali i koji su najtraženiji.
  • Iz rodnog Holivuda na brdoviti Balkan. Crna Gora našla se na mapi još jednog svjetskog putnika. Karavan muzičara Dejva, krenuo je iz SAD-a..
  • Najavljujemo, Kotorski festival pozorišta za djecu, književni festival Odakle zovem, Podgorica 2019, te novi festival elektronske muzike – WAVEUL.

Bonus video: