Loša koordinacija - jesu li ili nisu besplatne ležaljke nakon 17 časova?

Zbog čega je nastala zabuna, je li u pitanju loša komunikacija između preduzeća Morsko dobro i inspekcije, ko će kontolisati zakupce koji, očigledno, imaju "svoj zakon"
1866 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 07.07.2019. 21:13h

Gosti, ali i domaći turisti ponadali su se da će, kako je i najavljeno, plažni mobilijar poslije 17 časova na uređenim kupalištima biti besplatan.

No, ipak nije tako. Zbog čega je nastala zabuna, je li u pitanju loša komunikacija između preduzeća Morsko dobro i inspekcije, ko će kontolisati zakupce koji, očigledno, imaju "svoj zakon".

U Bojama jutra u ponedeljak, 8.jula, pogledajte i :

  • Stroži kriterijumi za provjeru diploma iz inostranstva - Diploma izdata na fakultetu sa licencom ubuduće neće biti garant da će ona biti priznata u Crnoj Gori.
  • Uhvatio vas je grč u moru ili ste precijenili vašu snagu te vam ponestaje daha tokom plivanja - šta da radite? Sa spasiocima provjeravamo koje su to osnovne smjernice prve pomoći na plaži.
  • Lash Augsburger, svjetska putnica, koja je obišla 40 zemalja širom svijeta, prvi put je u Crnoj Gori. Razgovarali smo sa njom i saznali šta je fasciniralo.
  • Kako pozorište približiti određenim društvenim grupama koje su, najčešće, na margini našeg društva.
  • Upoznajemo igre iz Crne Gore i kulturno nasljeđe uz folkloriste.
  • Razgovarali smo i sa kompozitorkom i pjevačicom Lenom Kovačević.

Bonus video: