DPS ne komentariše istraživanje CEDEM-a, Demokrate tvrde da je naručeno

Poznavaoci političkih prilika su jednoglasni - pad podrške DPS-u izazvan je brojnim aferema koje prate tu patriju, posebno Kovertom
3874 pregleda 4 komentar(a)
Lideri DPS, Foto: TV Vijesti
Lideri DPS, Foto: TV Vijesti

Nakon što je najnovije CEDEM-ovo istraživanje pokazalo najniži rejting vladajućeg DPS-a u posljednjih pet godina – 34 procenta podrške, iz ove partije se ne oglašavaju.

Demokrate, koje takođe prema ovom istraživanju bilježe pad, i sada smatraju da je ono lažno i naručeno iz DPS-a, te da podrška njihovoj partiji ide i prelazi i 20 procenata.

Poznavaoci političkih prilika su jednoglasni - pad podrške DPS-u izazvan je brojnim aferema koje prate tu patriju, posebno Kovertom.

Kada su u pitanju Demokrate misle je prvenstveno riječ o reakciji građana na prekonpoziciju i neke koalicione dogovore u kojima su Demokrate učestvovale, ali i o medijskom ratovanju sa DF-om.

U Demokratskoj Crnoj Gori smatraju da je ovo naručeno istraživanje DPS-a, koji je želio da svoj još veći pad amortizuje umanjenjem podrške najjačoj opozicionoj partiji.

Tvrde i da njihova istraživanje pokazuju rezultate suprotne onim iz CEDEM-ovog istraživanja, kada je u pitanju podrška Demokratama.

Bonus video: