Saznajte koliko Plantaže plaćaju za berbu voća po gajbi

Večeras u terminu od 21h na Televiziji Vijesti, ne propustite još jedno izdanje emisije “PutokaZZZ”, koju ova televizija realizuje u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore.
2841 pregleda 0 komentar(a)
Emisija "Putokazzz"
Emisija "Putokazzz"

U večerašnjoj emisiji, neposredno prije ljetnjih odmora, sumiramo rezultate rada Zavoda za zapošljavanje za prethodni period. Donosimo podatake o tome, za koliko se smanjio broj nezaposlenih u Crnoj Gori, te koji su to projekti koji su doprinjeli da stopa registrovane nezaposlenosti padne ispod 15 odsto, što je čak za tri procenta manje u odnosu na lani.

Pogledajte priču o novom projektu Zavoda za zapošljavanje i države, sa poslodavcima koji će zaposliti osobe sa invaliditetom. Ovaj projekat vrijedan je skoro 2,7 miliona eura. Do posla na određeno vrijeme će u narednom peridou doći skoro 400 osoba sa invaliditetom. Od tog broja skoro 150 imaće priliku da produži svoj poslovni angažman.

Donosimo i priču sa Plantaža o sezonskom zapošljavanju u okviru akcije Zavoda “Zaposlimo domaće”. Saznajte, koliko Plantaže plaćaju za berbu voća po gajbi, kako izgleda jedan radni dan berača, kakvi su uslovi rada, te koliko će Plantažama ove godine biti potrebno sezonskih radnika?

Gledajte PutokaZZZ.

Bonus video: