BOJE JUTRA

Koliko osobe koje rade sa hranom vode računa o higijeni?

Gost jutarnjeg programa je dr Snežana Barjaktarović Labović, specijalista higijene i jedini subspecijalista dijetoterapije u Crnoj Gori
1293 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Šta je pokazalo prvo istraživanje o higijeni zaposlenih koji rade sa hranom? Koliko su edukacije u ovoj oblasti uopšte efikasne, šta je pokazala analiza briseva sa radnih površina ali i bazena u kojima se kupamo. Da li je bolje piti flaširanu ili vodu sa česme? – sve su to pitanja na koja će odgovore dati dr Snežana Barjaktarović Labović specijalista je higijene i jedini subspecijalista dijetoterapije u Crnoj Gori.

U Bojama jutra u utorak, 13. avgusta gledaćete i:

  • Ni to što ste iznajmili mobilijar na plaži ne garantuje vam da vam neko neće ukrasti telefon, novčanik, torbu. Budvanska policija je kako bi spriječila krađe na plažama, rasporedila određeni broj inspektora koji svakodnevno u civilu na plažama kontrolišu. Šta možemo da uradimo kako nam se ovo ne bi dogodilo.
  • Turisti mu se dive, a Budvanima je ponos - ostrvo Sveti Nikola. Na ostrvu se prostiru šljunkovite plaže duge ukupno 840 metara, a poznato je po raznovrsnosti faune i flore. Pogledajte šta je naša ekipa zabilježila.
  • Petnaestogodišnji Andrija Đukić ispunio je misiju "Milion koraka" i prešao 900 km kako bi pomogao da se skupi novac za liječenje mališana iz fondacije Budi human. Iskustvo sa putovanja podijeliće sa našim gledaocima.
  • Otkrivamo vam djelić atmosfere sa 12. PRONA - Ljetnje škole nauke na Ivanovim koritima.
  • Kakva je turistička sezona u NP Crne Gore.
  • Centar za kulturu Tivat organizuje ove godine prvi put predstave na plaži. U pitanju je plaža Pecka na Luštici.