Crnogorska nije podnijela inicijativu za smjenu Carevića ali ne isključuju tu mogućnost

Čučka objašnjava da je samim izlaskom iz budvanske kolacije njihova stranka pokazala šta misli o načinu na koji se trenutno vodi grad, te da je logično da će na partijskim organima razgovarati i o statusu prvog čovjeka Budve
3187 pregleda 3 komentar(a)
Čučka, Foto: Screenshot/TV Vijesti
Čučka, Foto: Screenshot/TV Vijesti

Crnogorska nije podnijela inicijativu za smjenu predsjednika opštine Budva Marka Carevića, ali ne isključuju mogućnost da bi se tako nešto moglo desiti vrlo brzo, kaže u razgovoru za TV Vijesti, potpredsjednik te stranke Miodrag Čučka.

On objašnjava da je samim izlaskom iz budvanske kolacije njihova stranka pokazala šta misli o načinu na koji se trenutno vodi grad, te da je logično da će na partijskim organima razgovarati i o statusu prvog čovjeka Budve.

Iz Crnogorske ponavljaju, da nijesu očekivali da će koaliciona vlast u Budvi funkcionisati tako, da će o svemu odlučivati samo jedna partija, bez konsultacija sa ostalim partnerima.

Predsjednik Opštine Marko Carević kaže da lično nema nista protiv svoje smjene, ali da je politički to pogrešan potez, jer je u toku turistička sezona. Bivši predsjednik opštine iz redova Demokrata, Dragan Krapović, nije želio da komnetariše dok inicijativa Crnogorske ne bude zvanična.

Bonus video: