Gabrijel Garko za Boje jutra: Što više srca osvojim, moje zadovoljstvo je veće

U jutarnjem programu TV Vijesti u petak, 6. septembra pogledajte i - da li riječi koje smo usvojili iz stranih jezika pravilno izgovaramo i pišemo, kako to da i u udžbenicima i školskim lektirama koje bi trebalo da su prošle lekturu nailazimo na greške?
2459 pregleda 1 komentar(a)
Gabrijel Garko
Gabrijel Garko

Poznati italijanski glumac, Gabrijel Garko, boravi u Crnoj Gori. Proslavio se između ostalog ulogama u serijama koje se u poslednje vrijeme emituju na Televiziji Vijesti. Publika ga trenutno može gledati u seriji “Nevini krivac” gdje igra jednu od glavnih uloga. Garko je inače u Crnu Goru dosao kako bi se upoznao sa svojim obavezama koje ima kao član Savjeta za filmsku djelatnost, koji je imenovao ministar kulture Aleksandar Bogdanović.

Saznajte šta je sve otkrio u ekskluzivnom intervjuu za “Boje jutra”.

U jutarnjem programu TV Vijesti u petak, 6. septembra pogledajte i:

  • Da li riječi koje smo usvojili iz stranih jezika pravilno izgovaramo i pišemo, kako to da i u udžbenicima i školskim lektirama koje bi trebalo da su prošle lekturu nailazimo na greške?
  • Pas je omiljeni kućni ljubimac u Crnoj Gori ali istovremeno većina napuštenih su nekada bili vlasnički psi. Hoće li kampanja Ministarstva poljoprivrede popraviti situaciju?
  • Kako oporaviti kožu nakon sunčanja?
  • Uživo se javljamo sa sajma pčelara.
  • Pogledajte novi spot Bojana Delića koji je posvećen fudbalskoj reprezentaciji Crne Gore.

Bonus video: