"Zemlja zvijeri" otvara novu sezonu magazina "Bez granica"

Pogledajte neobičnu priču o nevoljama ljudi, koji vlastita imanja ne mogu da odbrane od divljih životinja, budući da su na tom području pod zaštitom države
11884 pregleda 3 komentar(a)
Sead Sadiković, Foto: TV Vijesti
Sead Sadiković, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 09.09.2019. 09:02h

Priče iz stvarnog života, koje često izgledaju nestvarno, uz povremenu dozu crnog humora, i ove sezone donosi nam Sead Sadiković sa ekipom saradnika.

Nova sezona najgledanijeg magazina u Crnoj Gori "Bez granica" počinje večeras od 20 časova na Televiziji Vijesti.

"Tema kojom počinjemo sezonu je neobična priča o nevoljama ljudi koji žive u području gdje su divlje životinje zaštićene. Sada divlje svinje haraju njihovim krajem, a oni nemaju mogućnost da se odbrane. Ubiti je - znači završiti u zatvoru. A ni oružje nemaju, ni lovačko, upravo zbog zaštite životinja... Mučna, često i tragikomična borba sa životinjama je, dakle, tema ovog broja", najavio je autor magazina, Sead Sadiković i ističe još dva kurioziteta: "Sva zemlja ovog kraja nadomak Veruše je u privatnom vlasništvu ali, budući da je država tu zemlju zaštitila, ona je dakle u vlasništvu zvijeri. Drugo, sada su se tu odomaćili čak i medvjedi, kojih na južnim padinama Bratonožića nikada nije bilo... lisice i vukovi su, naravno, domaće životinje...”

Ne propustite novo izdanje magazina "Bez granica" večeras od 20.00h na TV Vijesti.

Bonus video: