Nadzorne kamere snimile ubicu Vučkovića?

TV Vijesti saznaje da su istražitelji, za sada, isključili mogućnost da je ovaj zločin nastavak obračuna kotorskih kriminalnih klanova
35353 pregleda 0 komentar(a)
Sinoć sa mjesta ubistva, Foto: Savo Prelević
Sinoć sa mjesta ubistva, Foto: Savo Prelević

I dalje nepoznata osoba sinoć oko 23 sata i 15 minuta u ulici Oktobarske revolucije u Podgorici prišla je s leđa 33-godišnjem Branku Vučkoviću u trenutku dok se nalazio na svom parkiranom motoru, a potom u njega ispalila najmanje jedan hitac. Metak je mladiću pogodio glavnu arteriju, zbog čega su napori ljekara da ga spasu bili uzaludni.

Policija je odmah blokirala kvart oko zgrade Pejtona i na informativni razgovor privodila očevice i okolne stanare. Niko od njih nije zadržan.

"Preduzete su sve neophodne mjere, izvršen je uviđaj na lice mjesta izvršen je uviđaj sa Višim državnim tužiocem, priveden je i veći broj lica u cilju utvrđivanja alibija i provjera određenih podataka i okolnosti a sve ostale aktivnosti mi pratimo. Ono što dalje u saradnji sa Višim državnim tužiocem preduzimamo jeste na identifikaciji nepoznatog izvršioca", kazao je Miloš Vučinić, načelnik Odjeljenja kriminalističke policije CB PG.

Iz policije ističu da preduzimaju sve u cilju rasvjetljavanja zločina, ali za sada ne saopštavaju detalje.

Povezani članci

26. Septembar 2019.

Pucnjava u Podgorici: Ubijen Vučković

"Sve aktivnosti odnosno podaci koji se tiču izvršenja navednog krivičnog djela sada zbog toka istrage moraju ostati kod nas i mi ćemo to blagovremeno u skaldu sa našim aktivnostima, protokolima i procedurama kada budu ispunjeni uslovi za to objaviti blagovremeno javnost", dodaje Vučinić.

Da sklope mozaik zločina i utvrde ko je ubica, istražiteljima će pomoći i snimci s nadzornih kamera.

Policija je uviđaj nastavila i jutros, a kako pouzdano saznaje TV Vijesti, jedna od nadzornih kamera zabilježila je osobu za koju se vjeruje da je ubica.

O motivu zločina, istražitelji za sada ne žele da govore. TV Vijesti saznaje da su, za sada, isključili mogućnost da je ovaj zločin nastavak obračuna kotorskih kriminalnih klanova.

Bonus video: