"Vrijeme velikih fabrika je prošlo, godišnje smo zarađivali preko...

Stručnjak za industriju video igara, Nikola Čavić, kaže da mladim startap kompanijama treba finansiranje u iznosu od 50 do 200 hiljada eura, a Vlada bi trebalo da promijeni obrazovni ...... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

markobd38n

26-09-2019 17:48h
U ovom trenutku milioni takvih garaznih firmi smisljaju nove ideje . I neko ce da se obogati . Ali 99% ce propasti , odmsh u startu ili u prvoj godini . Tu sitnicu zaborabljate reci . Ovaj sa igrom je uspio a za to vrijeme koliko njih je propalo ? Kaze inao je 175 zaposljenih ! Sta je sa njima ????

Hogwarts

26-09-2019 17:50h
"Vrijeme velikih fanrika je prošlo" - prava crnogorska glupost. Po tome su Mercedes, Volvo, Siemens pa čak i kineski CRBC unaprijed osuđe i na brzu propast. Bio je to ( a i danas je) omiljeni izgovor DPS-a za zatvaranje fabrika i prodaju tajkunima koji su ih jednostavno srušili.

markobd38n

26-09-2019 18:25h
A Apple je malecka fabrika ? A Google i Facebook isto male ( kolika fabrika treba biti da proizvede servere za njih ) ma ne sve to rade firme u garazi sa dva zaposlena .

Mi123

26-09-2019 21:00h
ne znam gdje si ti procitao da pise fabrika, a kamoli da je nako rekao da je Apple mala fabrika. Rekao je da su te firme pocele kao mali biznisi, "iz garaze". Moras da citas pazljivo, jer te niko nece shvatati ozbiljno...

Nemezis

26-09-2019 19:01h
Bolje ne pominji koliko sto , navuces poresku PG na vrat pa si onda ugasio ...

markobd38n

26-09-2019 22:22h
Posto na tel nemam mogucnosti odgovora za nick mi123 procutaj naslov .

represija

26-09-2019 22:45h
I inace treba svaka start-up kompanija da pocne donacijom od 50.000e kao sto to rade u Njemackoj. Pa neke propanu, neke se probiju. Nevezano za djelatnost. A da bi dosli do toga, treba promijeniti i vlast i zakone, da bi se pare namjenski trosile. U opstem lopovluku dje je cilj vlasti da narod sto gore zivi i da se sposobni iseljavaju a nesposobni zaposljavaju kupljenim diplomama kojim se kasnije ucjenjuju, ovo je u domenu naucne fantastike.

represija

26-09-2019 22:48h
Inace su oni imali srecu da uzmu pare na tudju ideju ali su izabrali pravi momenat...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: