Kraći životni vijek zbog fizičke neaktivnosti u djetinjstvu

Svima je dobro poznato da joga pruža brojne benefite za funkcionisanje našeg tijela. A da li znate da postoji 'jogička' hrana?
1714 pregleda 3 komentar(a)
Tv magazin
Tv magazin
Ažurirano: 04.10.2019. 17:28h

Bojan Perić jedan je od najpopularnijih mladih glumaca koji svoju svestranost i radoznalost koristi na pravi način. Poznat je kao uspješni pozorišni i televizijski glumac, a dosadašnju karijeru mu je obilježila serija „Vojna akademija“. Čak deceniju svog djetinjstva proveo je u Solunu, pa je jako mlad naučio da govori dva jezika. Ima niz različitih ineresovanja od sporta, plesa, pa sve do pjevanja. Više o njegovom životu i karijeri u magazinu „Biljana za vas“.

Biljana za vas
Emisija "' Biljana za vas '"

Fizička neaktivnost kod djece postaje sve veći problem modernog vremena koje je donijelo preokupiranost tehnološkim sadržajima naspram bezbrižnog boravka u prirodi ili na terenu. Prema najnovijim istraživanjima skoro polovina djece u Evropi je fizički neaktivna, a alarmirmantan je podatak da će ta djeca u prosjeku živjeti pet godina manje.

Biljana za vas
Emisija "' Biljana za vas '"

Poznata italijanska glumica i model, Valerija Marini, nedavno je bila gošća "Zepter" hotela u Beogradu gdje je sa nama podijelila male tajne vječne ljepote i gracioznosti. Valerija Martini govori ekskluzivno za magazin „Biljana za vas“.

Biljana za vas
Emisija " Biljana za vas "

Svima je dobro poznato da joga pruža brojne benefite za funkcionisanje našeg tijela. A da li znate da postoji 'jogička' hrana koja isključuje meso i bazirana je na posebnim principima? Cilj je stvaranje energetskog sklada u organizumu.

Biljana za vas
Emisija " Biljana za vas "

Glamur, luksuz i sjaj na jednom mjestu. Na samom vrhu najprestižnijih sajmova velikih jahti u svijetu je „Monaco Boat Show“. Održan je i ove godine u Monte Karlu. Pod vedrim nebom u egzotičnoj atmosferi vidjećemo nove trendove i drugačije stilove uživanja na skupocjenim jahtama.

Biljana za vas
Emisija " Biljana za vas "

Magazin „Biljana za vas“ gledajte u subotu od 19.10h na programu TV Vijesti.

Bonus video: