ESTETSKA HIRURGIJA NEKADA JE BILA TABU TEMA, ALI DANAS JE DRUGAČIJE

Osim žena, sve je više muškaraca koji posjećuju plastičnog hirurga

Dr Žarko Borović, specijalista u ovoj oblasti u našoj zemlji, otkriva za "Boje jutra" da su pacijenti većinom obični ljudi, različitih profila
1728 pregleda 0 komentar(a)

To što u osmoj deceniji života izgleda mnogo mlađe, pjevačica Cher između ostalog duguje izvršenim plastičnim operacijama koje, u njenom slučaju, premašuju broj 100. Mnogim glumicama, pjevačicama i modelima, veliki broj djevojaka divi se zbog izgleda koji je postignut upravo putem estetskih zahvata. Iako se do skoro pojam plastične hirurgije odnosio na estradne zvijezde, danas nije tako. Dr Žarko Borović, specijalista u ovoj oblasti u našoj zemlji, otkriva za "Boje jutra" da su pacijenti većinom obični ljudi, različitih profila. Prije 20 godina, operacije nosa, grudi i korekcija usana, koje su i danas najčešće, bile su tabu tema, ističe on. Danas je drugačije.

Neko nos, neko usne, a neko grudi. Tu su i korekcije jagodica, zatezanje kapaka, liposukcije i mnoge druge intervencije koje se vrše u ordinaciji plastičnog hirurga. Ova oblast medicine ide u korak sa mnogim svjetskim trendovima, a više nije sinonim za poznate i bogate ljude, jer se za uljepšavanje putem plastičnih operacija opredjeljuju i ostali ljudi. Koliko naše djevojke i žene često posjećuju plastičnog hirurga, te za kakve zahvate su uglavnom zaintresovane, pogledajte u nastavku.

Pogledajte prilog Nine Bošković.

Preporučujemo za Vas