Vijetnamska kuhinja jedna je od najraznovrsnijih na planeti

U ovoj emisiji donosimo pregršt zanimljivih priča, od sporta, preko filma, muzike do mode i hrane
1694 pregleda 0 komentar(a)
Magazin "Biljana za vas"
Magazin "Biljana za vas"

Za Aleksandru Kovač muzika je ljubav, i njoj je posvećena kroz višedecenijski rad i usavršavanje koje dolazi iz srca i u pravom trenutku. Primijenjena muzika je nešto što je u posljednje vrijeme posebno ispunjava i gdje je svoju kreativnost uspjela do potpunosti da izrazi. Opširnije o ovoj umjetnici u magazinu „Biljana za vas“.

Biljana za vas
Magazin "Biljana za vas"

Da li ste znali da možete izgledati mlađe i do nekoliko godina, a da pritom ne morate da se podvrgavate bilo kakvoj estetskog intervenciji. Tajna se krije u Zogar masaži, drevnoj japanskoj metodi masiranja lica koja pospješuje cirkulaciju i na prirodan način revitalizuje vaše lice. Opširnije u magazinu „Biljana za vas“.

Biljana za vas
Magazin "Biljana za vas"

Zvali su ga slučajnim vladarem koji je preobrazio Srbiju i to sve do svoje 31 godine kada se i sam povukao sa vlasti, ostavljajući iza sebe brojna velika djela. Privatan život kneza i kralja Milana Obrenovića podjednako je zanimljiv kao i javni, a do smrti ga je doveo pretjerani stres usred kontroverzne veze sina Aleksandra i Draga Mašin. „Portret jednog kralja“ knjiga koju predstavljamo u magzinu „Biljana za vas“.

Biljana za vas
Magazin "Biljana za vas"

Vijetnamska kuhinja je jedna od najraznovrsnijih na planeti. Ukusna mješavina hrane njenih kolonijalnih posjetilaca i vjekovima starih izvornih ukusa i tehnika. Ključni sastojci, koji se koriste u kuvanju, vrlo su sličniji onima na Tajlandu i Kambodži. Međutim, Vijetnamska kuhinja ima svoj način spremanja i teži da bude manje začinjena, lakša, mirisna i svježa. Opširnije o vijetnamskoj kuhinji u magazinu „Biljana za vas“.

Biljana za vas
Magazin "Biljana za vas"

Film „Dnevnik Tijane Budisavljević“ priča je o austrijskoj humanitarki i socijalnoj aktivistkinji koja je tokom drugog svjetskog rata orgnizovala akciju spasavanja i zbrinjavanja 10.000 pravoslavne djece iz ustaških logora. O ovom filmu reditaljka Dana Budisavljević ekskluzivno u magazinu „Biljana za vas“.

Biljana za vas
Magazin "Biljana za vas"

O njoj se već uveliko priča. Jovana Krneta je mlada i perspektivna manekenka koja već uveliko sarađuje sa najpoznatijim inostranim modnim brendovima, a trenutno radi reviju Tom Forda. Ne propustite njenu priču.

Biljana za vas
Magazin "Biljana za vas"

Opširnije o ovim i ostalim pričama u magazinu „Biljana za vas“ u subotu od 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: