Za tvoj biznis: Program grantova za samozapošljavanje

Večeras u terminu od 21.00h na TV Vijesti, ne propustite još jedno izdanje emisije “Putoka ZZZ”, koju ova televizija realizuje u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore
1252 pregleda 0 komentar(a)
Emisija "PutokaZZZ"
Emisija "PutokaZZZ"

U večerašnjoj emisiji govorimo o Programu grantova za samozapošljavanje „Za tvoj biznis“, u okviru kojeg nezaposlene osobe ukoliko imaju dobru biznis ideju, za otpočinjanje sposvtvenog biznisa mogu dobiti bespovratna sredstav u visino od 3 do 7,5 hiljada eura. Prvi Javni poziv vrijedan 1.2 miliona eura, raspisan je prošlog mjeseca i otvoren je do 27.novembra do 15.00h.

U večerašnjoj emisiji donosimo detalje o tome – kakva je zainteresovanost nezaposlenih osoba za ovaj program, kako protiču radionice na kojima možete dobiti potrebne informacije o ovom grantu, te ponavljamo koji su to uslovi za prijavljivanje.

Vidjećete šta su zainteresovani građani mogli da čuju na trodnevnim informativnim radionicama, koje su održane u većini crnogorskih gradova. Saznaćete kako je bilo u Bijelom Polju, I šta ljudi iz tog grada vide kao svoju šansu za posao.

Večeras govorimo nedavno održanom sastanku predstavnika Zavoda i Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje , na kojem se razgovaralo o aktuelnom stanju u oblasti zapošljavanja. Šta je to što je vrijedno pohvale, a na čemu bi se dodatno moglo raditi?

Dovoljno razloga da i večeras od 21.00h gledate PutokaZZZ.

Bonus video: