EMISIJA "DNEVNICA" - SRIJEDA U 20.00H

Highway otvara novu sezonu Dnevnice!

Naši predstvanici na pjesmi Evrovizije 2016. godine ističu da svaki sledeći akter emisije treba da da sve od sebe kako bi prikupio što više pomoći za ugrožene porodice. „Taj njegov rad će nekome uljepšati život. A to je istinska vrijednost“, tvrde Luka i Petar
3598 pregleda 0 komentar(a)
Dnevnica
Dnevnica
Ažurirano: 27.11.2019. 13:25h

Novu sezonu emisije Dnevnica otvaraju Petar Tošić i Luka Vojvodić, članovi benda Highway. Oni su jedan svoj dan posvetili humanitarnom radu u cilju prikupljanja sredstava za pomoć petočlanoj porodici iz Podgorice. Radili su na tri posla u namjeri da zarade i prikupe pomoć, a na kraju su svirali na Trgu Svetog Petra Cetinjskog iz istog razloga. Pekli su i pakovali kikiriki, pravili pivo i radili u salonu kozmetičkih proizvoda. Članovi benda kažu da je snimanje proteklo u najboljem redu, ekipa je bila orna za rad i svi su radili sa entuzijazmom i motivom da se prikupi što više. 

„Veoma smo zadovoljni učinkom, ali smatramo da uvijek može bolje. Prilika da pomognemo i samo to djelo ispunjavaju čovjeka u bilo kojoj situaciji, a pogotovo kada to nekome zaista i znači, tako da smo veoma srećni i zahvalni što smo mogli da učestvujemo na ovakvom projektu kao što je Dnevnica“, kazao je Luka Vojvodić. 

Naši predstvanici na pjesmi Evrovizije 2016. godine ističu da svaki sledeći akter emisije treba da da sve od sebe kako bi prikupio što više pomoći za ugrožene porodice. „Taj njegov rad će nekome uljepšati život. A to je istinska vrijednost“, tvrde Luka i Petar.  

Autor emisije Vladan Otašević kaže da je snimajući dan protekao dobro, između ostaloga i zato što su firme u kojima se radilo bile baš po volji Luki i Petru.

„Mislim da su ih poslovi inspirisali da budu i vrijedni i zabavni. Gledaoci će u prvoj epizodi moći da upoznaju i jednu divnu porodicu iz Stare Varoši za koju se prikupljala pomoć i koja i pored teških uslova života i zdravstvenih problema, ima snage da se na pošten način bori i krči trnovite staze života koje su pred njima. To je bio dovoljno dobar motiv za Luku, Petra i ekipu Dnevnice da prionu na posao“, kazao je Otašević. 

U novoj sezoni Dnevnica će imati i novu voditeljku Danku Jašović. Ona ističe da je imala tremu prije početka snimanja, ali da se ista brzo pretvorila u dobru energiju. 

„Luka i Petar su noć prije snimanja imali svirku koja ih nije omela da dođu na vrijeme i da sa sobom nose odličnu energiju do kraja snimanja. Mislim da su im se radni zadaci dopali, ali moj utisak je da im fizički poslovi ne idu od ruke. Zato sam se i ja potrudila da im pomognem. Ili možda odmognem..ko zna..“, tvrdi Danka. 

I ove sezone generalni pokrovitelji projekta Dnevnica su IDEA prodavnice. Prvu epizodu pete sezone Dnevnice gledajte večeras od 20 sati na TV Vijesti.